canımm celo'nun doğum günü

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@denizliliserpil

doğum günün kutlu olsun celocumm iyiki warsınnn, Allah her şeyi gönlüne göre versinnn. mutluluk yakanı hiç bırakmasınn.bir yaş daha yaşlandın benden söylemesi:P

SENİ ÇOOOOK SEWİORUZZZ UNUTMAAA :D:D:P

Doğum Günün Kutlu Olsun CELO...

doğum günün kutlu olsuun daha nice yıllaraaa

Doğum günün kutlu olsun nice seneleree:)

denizliliserpil' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun celocumm iyiki warsınnn, Allah her şeyi gönlüne göre versinnn. mutluluk yakanı hiç bırakmasınn.bir yaş daha yaşlandın benden söylemesi:P

öncelikle beni dünyaya getiren biricik anneme ve rahmetli babama çok teşekkür etmek istiyorum.umarım emeklerini karşılıksız bırakmamışımdır..

çoookk teşekkür ederim serpilcimm, mutluluk hiçbirimizin yakasını bırakmasın..:)

mesajlarınızla beni yanlız bırakmadığınız, bana enerji verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.iyiki varsınızz:):)

turkertuto' Alıntı:
Doğum Günün Kutlu Olsun CELO...

çok teşekkür ederim türker

mesajlarınızla beni yanlız bırakmadığınız, bana enerji verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.iyiki varsınız:):)

cadi57' Alıntı:

doğuum günün kutlu olsuun celo..nice nice yıllara..sevdiklerinle bir ömür mutlu,sağlıklı,huzurlu bir yaşam sürersin inşallah..tüm güzellikler seninle olsun..
çok teşekkür ederimm öznurcum. sen de iyileş artık:D

mesajlarınızla beni yanlız bırakmadığınız, bana enerji verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.iyiki varsınız:):):)

RESSAM' Alıntı:
doğum günün kutlu olsuun daha nice yıllaraaa

çok teşekkür ederiim.

mesajlarınızla beni yanlız bırakmadığınız, bana enerji verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.iyiki varsınız:):)

deria83' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun nice seneleree:)

çokk teşekkür ederiiim.

mesajlarınızla beni yanlız bırakmadığınız, bana enerji verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.çok mutlu oldumm:)

iyi kii doğdunn celooo...mutluu yıllarr sanaaa...iy ki doğdunn..iyi kii varsınn..iyi kii burdasınn...

bu güzell ve nadidee insanıı bu dünyaya bu günlere getiren annene ve rahmetli babana(rabbim gani gani rahmet eylesinn..mekanıı cennett olsunn inşallahh...) çokk çokk teşekkür ediyorumm..bu mükemmell yürekk her güzelliği hak ediyorr..

dilerim kiii mutlulukk yağmurununn altındaa şemsiyesizz kalasınn..dilerim kii tümm güzelliklerr aslaa peşinii bırakmasınn...

nicee hayırlıı yaşlaraa inşallahh canımm..

sevgiylee kall..mutluu kall.....

[align=center]celoooo doğum günün kutlu olsun arkadaşıııım!!!

Ben de Öznur we Tiku gibi cicili bişiler göndermek isterdim ama bulamadım :D

Yeni yaşın sana dilediin herşei getirir umarım. SEWDİKLERİNLE beraber uzuuuuun uzun,hayırlı,mutlu,sağlıklı günler geçirmen dileğiyle...
[/align]

[align=center]:36_15_4:[/align]

tikurzena' Alıntı:

iyi kii doğdunn celooo...mutluu yıllarr sanaaa...iy ki doğdunn..iyi kii varsınn..iyi kii burdasınn...

bu güzell ve nadidee insanıı bu dünyaya bu günlere getiren annene ve rahmetli babana(rabbim gani gani rahmet eylesinn..mekanıı cennett olsunn inşallahh...) çokk çokk teşekkür ediyorumm..bu mükemmell yürekk her güzelliği hak ediyorr..

dilerim kiii mutlulukk yağmurununn altındaa şemsiyesizz kalasınn..dilerim kii tümm güzelliklerr aslaa peşinii bırakmasınn...

nicee hayırlıı yaşlaraa inşallahh canımm..

sevgiylee kall..mutluu kall.....
çook teşekkür ederim tikucumm, ne diyim sana çok mahcup ettin yine beni,güzel dileklerin için ben teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlarıma, iyiki varsınız, iyiki aranızdayım,
çok çok çok çok çok çooookk teşekkür ederiiim, ağlatcaksınız beni..:)

pnrrr' Alıntı:
[align=center]celoooo doğum günün kutlu olsun arkadaşıııım!!!

Ben de Öznur we Tiku gibi cicili bişiler göndermek isterdim ama bulamadım :D

Yeni yaşın sana dilediin herşei getirir umarım. SEWDİKLERİNLE beraber uzuuuuun uzun,hayırlı,mutlu,sağlıklı günler geçirmen dileğiyle...
[/align]

[align=center]:36_15_4:[/align]

pınarcım çoookk teşekür ederim güzel dileklerinn için, ben de güzel pastalarından yemek isterdim:D:D iyiki varsınızz
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

canım kral arkadaşım iyiki doğdun iyiki warsın, bütün güzellikler seninle olsun,Allah sevdiğine kavuştursun (daha kutlucaz) :D .senin için kaydoldum süpriiiizzzz:D:D
ev arkadaşın serdar:D:D:D
zaten bu siteye yabancı sayılmam arkadaşlar sınıf öğretmenliğinde okuyorum.hoşgeldiiiiimmm:D:D

sadooo' Alıntı:
canım kral arkadaşım iyiki doğdun iyiki warsın, bütün güzellikler seninle olsun,Allah sevdiğine kavuştursun (daha kutlucaz) :D .senin için kaydoldum süpriiiizzzz:D:D
ev arkadaşın serdar:D:D:D
zaten bu siteye yabancı sayılmam arkadaşlar sınıf öğretmenliğinde okuyorum.hoşgeldiiiiimmm:D:D

çook teşekkür ederimm serdarcımm. hoşgeldiinn:):):):):):36_3_12:

sevdiklerinle nice yıllara doğum günün kutlu olsun

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE

doğum günün kutlu olsun...Allah nice uzun hayırlı ömürler nasip etsin..

nagihan1903' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun...Allah nice uzun hayırlı ömürler nasip etsin..
çok teşekkür ederimm:):):)

meltemyn' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun. dilediğin gibi geçireceğin nice mutlu yıllar dilerim celo:)

çok teşekkür ederim meltem:):)

hussel' Alıntı:
oooo kader arkadaşımın doğum günüüüüü:36_1_19::36_1_19:

:36_15_4::36_15_4::36_15_4::36_15_4::36_15_4::36_15_4:

[size=xx-large]mutlu yıllar arkadaşımmmmmm[/size]

:36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12:

teşekür ederiiimm kader arkadaşımm:D:):):)

iyki dogdun. ve benımle aynı sehırdensın:)

sevil_19pink' Alıntı:
iyki dogdun.  ve benımle aynı sehırdensın:)

teşekür ederim:) hangi okulda görevlisin?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri