Canım kızım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güldeste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@güldeste
arkadaşlar benimde ZÜLAL isminde bir kızım var.23-10-2002 doğumlu bu sene okula yanımda götüreceğim umarım uyumsuzluk problemi yaşamayız.annelik duygusu çok güzel bekar arkadaşlar sizlere sesleniyorum evlenin ve çocuk sahibi olun bu müthiş duyguyu sizde yaşa
yın sevgilerle....... (resim koyacaktım ama yapamadım)

BENDE BİR ZAMANLAR YAPAMIYORDUM YARDIMCI OLAYIM:)
ŞU ANDA                                                                                 Okul Öncesi Forumları / ANNE BABALAR BURADA / ÇOCUKLARINIZ / canım kızım       LİNKİNDEYİZ.YAPMANIZ GEREKEN ŞU LİNKE GİDİP BENİM YAZDIĞIM DOĞUM HİKAYESİNİ OKUMAK.TÜM GÖNDERİLENLERİ OKUYUN.ORADA TUĞBA ARKADAŞIMIZ BANA YARDIMCI OLMUŞTU.BİR LİNK İÇİN YÖNLENDİRMİŞTİ.O LİNKE GİRİN GAYET AÇIK BİR ŞEKİLDE NASIL RESİM YOLLANABİLECEĞİ AÇIKLANMIŞ.YAPAMAZSANIZ UZUN UZUN ANLATABİLİRİM.KOLAY GELSİN...LİNK ŞU:

Okul Öncesi Forumları / ANNE BABALAR BURADA / DOĞUM HİKAYELER / oğluuuum MEHMET AKİFİM

UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR.SEVGİLER:)

buda kızımın resmı teşekkürler gülsüm

valla çok hamaratız Allah bağışlasın

o_beste_0 ciğim resim kopyalamayı anlatmıştı ama bilgisayarın başına geçince yapamamıştım sanada teşekkürler canım kardeşim seni kocaman öpüyorum samsundaymışsın iyi tatiller

önemli değil.yardımcı olabildiysem ne mutlu:)kızınız çok şeker

bu arada bende samsunlu sayılırım...eşim samsunluda:)

hey maşallah be oklavayı tutuşa bir bakın :)

hoşgeldin güldeste

Çok şeker allah bağışlasın.....

Maşallah çooook tatlıymış Allah bağışlasın...

gülsüm' Alıntı:
bu arada bende samsunlu sayılırım...eşim samsunluda:)
benim samsunla alakam yok 0_beste_0 kardeşim olur.samsuna arkadaşına gezmeye gelmiş.ben boluluyum ama tirebolu k.m.l.nde görev yapıyorum.yolunuz düşerse beklerim.

hoşbulduk berkemcim sizin oğlunuzda çok tatlı Allah bağışlasın okula gidiyor heralde

allah bağışlasın

bu şeker kız heralde büyünce baya hamarat olcak allah uzun ömürler nasip etsin..

yerim ben onuuuu :D canım ablam...öğreniyosun bak işte yavaş yavaş...:) bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum işte :P

BU DA BENİM MELEĞİM Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri