CANI YOK MU? ( PİYES )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:54
Çok güzell teşekkürler..

Slm ArkadaŞim Bu Rondun Adini Bİlİyorum LÜkÜs Hayat Haberİn Olsun. Kolay Gelsİn.

Selam, bende tam olarak adını bilmiyorum, kendim kısaca hanım piyesi diyorum, teşekkür ederim.

güzelmiş teşekkürler

rica ederim...

Hocam en son uşak sözlerini söylüyor ve dans ediyor o dans ederken diğer hizmetlilerde ona katılıyorlar. Hepsi eğlenirken hanım eve geliyor birden ve bu ne hal diyor işlerini güçlerini bırakmışlar oynuyorlar ve hepsini işlerinden kovuyor.
Sonra da kendisi öne geliyor, yalnız kalıyor ya benimde canım yok mu diyor hepsi gittiğine göre bende eğleneyim diyor.Müzik çalıyor ve hanım da oynuyor işin espirisi işte böyle:)

Acaba bu sonu biraz daha farklı yapmak istesek, nasıl yapardık?

tessekkürler:))

Pİyesİ BeĞendİm

çok hoşmuş ya teşekkürler...

Rica ederim güle güle kullanın:)

Acaba bu sonu biraz daha farklı yapmak istesek, nasıl yapardık?

Hocam hiç düşünmedim nasıl bağlamak isterseniz konu ona göre değiştirilebilir tabii... Hanım kovmaz çalışanları alınan sorumlulukların yerine getirilmesi gerektiği konusunda öğütler verebilir belki izleyicilere mesaj verilebilir çalışmanın önemi üzerinde durulabilir v.s v.s

YAA BU ÖYYLE HARİKA OLUYO Kİ ARKADAŞLAR , HEERKESE ŞİDDETLE TAWSİYE EDİYORUM.
HARİKA
MÜKEMMEL OLUYOR..
bu sene sonunda bizim öğrenciler yaptı muhteşem oldu..
hem sewimli , hem eğlenceli
hanımın "hizmetçiii hizmetçiii....aaaşçııı aaşçııı..." diye bağırması hala kulağımda..

çok teşekkür ediyorum..

YAA BU ÖYYLE HARİKA OLUYO Kİ ARKADAŞLAR , HEERKESE ŞİDDETLE TAWSİYE EDİYORUM.
HARİKA
MÜKEMMEL OLUYOR..
bu sene sonunda bizim öğrenciler yaptı muhteşem oldu..
hem sewimli , hem eğlenceli
hanımın "hizmetçiii hizmetçiii....aaaşçııı aaşçııı..." diye bağırması hala kulağımda..

çok teşekkür ediyorum..

Bence de böyle güzel oluyor, benim dikkatimi çeken de hem çocuklarda hem izleyicilerde Hanım olan çocuğun " çabbuk buraya gel " derken herkesin gülmesi hoş oluyor.

çok güzel çok saolun işime yarayacak

Rica ederim...

çok güsel olmuş teşekkürler... bende yapıcam bunu ;)

Rica ederim iyi uygulamalar...

hocam çok güzel bir piyes yıl sonu gösterisinde oynatabilirim çok teşekkürederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri