Çanakkale Zaferimizin 96. yılı kutlu olsun!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Selvi SOYLU
Çanakkale zaferinin bu yıl 96. yılı..Kutlu olsun!!..Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun..İnşallah onların canlarını feda ederek savunduğu vatanımıza hayırlı nesiller yetiştiririz de onların hakkını bu sayede ödeyebiliriz..herkes düşüncelerini bu sayfada paylaşsın lütfen arkadaşlar!!!

..Ayakkabısı çaputtan çatık soğuktan elleri buz kesmiş henüz 15inde küçük askerlere emanetti vatan..Allah hepsinden razı olsun inşallah!!

.

Ekli dosyalar

• 26.jpg
    26.jpg
    860.3 KB · Görüntüleme: 18
  • imagesCAGY6A4D.jpg
    imagesCAGY6A4D.jpg
    11.3 KB · Görüntüleme: 16
  • canakkale-zaferi.jpg
    canakkale-zaferi.jpg
    15.9 KB · Görüntüleme: 19
çok iyi yapmışsınız konuyu açmakla hocam...güçlü bir iman,vatan aşkı ve sonsuz fedakarlıkla kazanılmış bir zaferi konuşmadan,anmadan olmaz ! şimdi aynı durumun onda birini yaşasak ( ALLAH KORUSUN) aynı fedakarlıkları gösterebilir miyiz?hatta en basitinden o askerlerin yemek zorunda kaldıkları bir öğün yemeği yiyebilir miyiz acaba? hiç sanmıyorum ! ! ! ruhları şad olsun şehitlerimizin ama aynı topraklarda yaşamayı beceremediğimizi,köken-mezhep ayrımı yapıp,bölündüğümüzü görseler pişman olurlar mı bu vatanı kurtardıklarına?

yazıcak,söyleyecek çok şey var da neyse hocam........yine de ümidim var herşeye rağmen......

Allah bu vatana layık olabilmeyi nasip etsin..

aminnnnnn.........

tuba hocam teşekkürler!!!sizden başka yorum yazan olmadı..öğretmen arkadaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum..öğretmenler değerlerine sahip çıkmazsa kimler çıkar???ben yine de yorum bekliyorum..yorum yazacak herkese de şimdiden teşekkür ediyorum!!

Aynı mili ruhla daha güzel bir Türkiye için el ele arkadaşlar.Şehitlerimiz sayesinde şu an rahat nefes alabiliyoruz.Onlara duacıyız ve minnetkarız.

Selçuk hocam teşekkürler!!!yorumunuzu görmek mutlu etti!!

hocam,şu an itibarı ile 63 kişi okumuş bu konuyu ama sanırım birşeyler yazmaya üşeniyorlar...ayrıca çok haklısınız böyle düşünmekte...

Türk tarihinin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi'nin 96.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını,canlarını ortaya koyarak 'Çanakkale geçilmez!' dedirten kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla bir kez daha analım.''
Cypress,sayende burdan da mesajımızı verdik,teşekkür ederim böylesine önemli bir günü,yorumlarımıza açtığın için.Ben inanıyorum ki buradan belirtemeseler de öğretmenlerimiz;böylesine önemli bir güne gereken hassasiyeti göstermişlerdir.

figen hocam yorum için teşekkürler..ayrıca biz bugün okulumuzun hazırladığı programda anasınıfı korosu olarak program açılışı yaptık...öğrencilerim çok heyecanlandı ve mutlu oldular!!!..ben belirli günler ve haftalar programlarına elimden geldiğince öğrencilerimi dahil ediyorum..herkese de tavsiye ediyorum..unutmayalım erken yaşta öğrenilenler kalıcıdır!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri