Bütünleme sınavında başaranlar buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hüşa
Arkadaşlar bütünleme sonuçlarını öğrenenler buraya yazsın.Kasım atamalarında kaç kişi olduğumuz belli olsun.İnşallah herkes geçmiştir..

Arkadaşlar bütünleme sonuçlarını öğrenenler buraya yazsın.Kasım atamalarında kaç kişi olduğumuz belli olsun.İnşallah herkes geçmiştir..

Beklemekten yoruldum ssaassrrre

bütler açıklandımı?

Maalesef henüz değil.

açıklanmasın giden gitti elimizden zaten,Allah bu aöf yü nasıl biliyosa öyle yapsın,şans bi gün bizede gülsün artık yoruldum..

Başlığı ben mi erken açtım diye düşünüyorum da..Yok yok sorun bende değil.Acaba kimde????????

hüşa kardeş.bi arkadaş ekimden önce açıklanmıcak dedi o aramış a.ö.f yi böle demişler.çok merak ediyorum.nolur açıklasalar

OOOOOOOOOOOfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

OOOOOOOOOOOfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hüşa arkadaş.biz salaklığımızla,doğruluğumuzla kaldık.böle ortada.sınıfta kalcağını bilenler bile başvurmuş ve atanmışlar.kalsak bile bisene çalışırız,biyandan okuruz diolarmış.o geçici belgeyle bisene idare etçeklermiş.bu nasıl iş yha biz böyle hep dürüstlüktenmi kaybedicez anlamadımki:36_11_13:

hüşa arkadaş.biz salaklığımızla,doğruluğumuzla kaldık.böle ortada.sınıfta kalcağını bilenler bile başvurmuş ve atanmışlar.kalsak bile bisene çalışırız,biyandan okuruz diolarmış.o geçici belgeyle bisene idare etçeklermiş.bu nasıl iş yha biz böyle hep dürüstlüktenmi kaybedicez anlamadımki:36_11_13:

atandıkları Mem'ü kabul eder mi?Hiç sanmıyorum ama..

offfffffffffffffffffffff acıklansın artık

evet atanamzlar ki sanmıyorum kesinmidir bu?

arkadaşlar yazılanları takip ediyorum da merak ettim.Dersi kalıp ta geçici belge ile atanan var mı.Kesin mi kabul etmişler mi yani...???

arkadaşlar yazılanları takip ediyorum da merak ettim.Dersi kalıp ta geçici belge ile atanan var mı.Kesin mi kabul etmişler mi yani...???
herkes ayakta uyusun evet atı alan üsküdarı geçti

arkadaşım olmaz öyle şey okadr da değil yani.

ben geçtim yuppi:)))))))))

kısmet birazda arkadaşlar allahım ne olur bizlerde kasımda atanalım ne olur allahım ümitlerimiz boşa çıkmasın

Arkadaşlar, eskiden, atama eylülde olsa bile şubatta dersini verip mesleğe başlayanlar varmış, rapor alarak idare ediyorlarmış, diplomayı aldıktan sonra da göreve başlıyorlarmış

şimdiki uygulamayı bilmiyorum, sanırım eskiden olduğu kadar kolay yapılmıyor, özellikle bunun önüne geçmek için diplomasız başvuru kabul etmiyorlar

arkadaşlar artık mezunum çok şükür. yaşasıııııııııııııııııııııııııııııııın:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri