slm hayırlı olsun diploman tarih olarak önünde ve arkasında hangi tarihler var öğrenebilirmiyim hocam.
Diploma tarihi 07.09.2009, arkasında da düzenleme tarihi:26.09.2009 yazıyor
slm hayırlı olsun diploman tarih olarak önünde ve arkasında hangi tarihler var öğrenebilirmiyim hocam.
http://www.cnnturk.com/video/cnn.tu...8/08/15/egrisi.dogrusu/9368.253193/index.html
SANIRIM HERKES HALİNDEN MEMNUN ARKADAŞLAR SESİNİZ ÇIKMIYOR UMUDUNUZ BİTTİ Mİ BENİM GİBİ YOKSA?
ne demek olacak tabi alım umutluyuz bekliyoruz ben ankarada oturuyorum özelerde bile işe başvuru yapmadım ekimde atamalar başlar diye sabırla bekliyorum
İnŞallah arkadaŞim ya bİrİ Çikip bİŞey sÖylesİn artik nolurrrrr
hiç merak etmeyin arkadaşlar ... Bütten kalan öğretmenlerin ataması yapılsa bile göreve başlatılmıyorlar... Boşuna telaşa kapılıp haksızlık diye ortalığı velveleye vermeyin.
şeflik ataması bizimkilerin yapamadıgı iş
Yüksekokulda öğrenimini sürdürüp, bütünlemeye kalan personelin başvuru süresi içerisinde diplomalarının düzenlenmesinin mümkün olmadığını, dolayısıyla başvuru yapamayacakları ve mağdur olacakları Bakanlığımıza gelen taleplerde belirtmektedirler.
Başvuru süresinin tekrar uzatılması süreç açısından mümkün olmadığından bu durumda bulunan personelin diplomalarını daha sonra ibraz etmeleri koşuluyla ilgili kurumlardan alacakları mezun olduklarına dair belge ile başvuruda bulunmalarına yönelik geçici mezuniyet belgelerini Bakanlığımız 0312 419 52 51 nolu faks yolu ile ya da tarayıcıdan geçirilerek 06/10/2009 tarihi saat 12:00’a kadar e-posta adresimize gönderilmesi durumunda başvuru ekranının açılması sağlanacaktır.
Bakanlığımıza belgesi intikal eden personelin başvuruları en geç 07/10/2009 tarihinde itibaren yapılabilecektir.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
Mümin YIĞIN
Personel Genel Müdürlüğü
Kadro Dairesi Başkanlığı
İnsan Kaynakları Şubesi
bu ne yaa ben bışıy anlamadım artık sureklı bışey okumaktan beynım durdu anlayan anlatsın cındy08 arkadaşım anlatabılırmısın?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!