BURSA yı yazacak olanlar lütfen puanlarınızı yazarmısınz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibel712
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
cındy 08 arkadaşım cevabınızı bekliyorum..........

arkadaşlar hayali puan oluşturup durmayın.. böyle hareketlerin amacı belli.. gerçeğiniz neyse onu yazın.. başkaları yazmasın diye puan şişirip durmayın bi yerlerinizden.. arkadaş sıralamalarda bile yok nerde türedi bi sorsanıza........

bence deee..offf nolacak acaba?

55 760 puanım manisadan sonra bursadaki okuları yazıcam

bu gün onaylatamadık sistem yokmuş sabah gittik ilçe M E. öğleden sonra gittik yinede olmadı off yaarın olsun artık yaa

arkadaşlar tercihlerini onaylatan var mı sistem genel yokmuş diyorlarda acaba ne zaman gelir ilçelerinizden bir bilgi verdilermi size

hocam haksız mıyım ama??? bu rada puanım sizin kadar ii olsa bende relaxx olurdum....
arkadşım puanım iyi olmuş neye yarar..tek tercih yapıcm nerdeyse gelmesi az bi ihtimal..sadece 1 tane alınacak.. birsürü yüksek puanlı türedi ahh ah..bunlar gerçekse gitti hayallerim :(

aynen ya puan yüksekleri çok oldu hayırlısı olsun artık ne diyelim 9 temmuzda ekranı açınca görücez 26 yı işaretleyemedim valla olmaz diye düşünüyodum artık emin oldum ama tercih yapmaktan kendimi alamadım bu 3. başarısızlık olucak herhalde benim napalım

bende yazdım puanım 69.50

bende yazıyorum puanım 51

arkadaşlar bursayı bizde nişanlım için yazdık puan 72,731

bu arada puan şişirmiyorum okulu uzadığı için tercih yapamamıştı

bu arada puan şişirmiyorum okulu uzadığı için tercih yapamamıştı

hıhh şimdi tamam oldu 70 puan üstü olanlar ne zaman çıkacak diye bekliyorduk...şimdi oldu işte...hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.....

neyse 9 temmuza az kaldı bakalım en geç aksam 5 te öğrenmiş oluruz mutlaka

arkadaşlar bursa çıkanlar kaç puanla atandı

bana inanmamıştınız umarım yazanlar görür 72,731 iznik tacir iöo

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri