Bursa Okul Öncesi Semineri 26 Kasım 2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
nihal hocam;
size müzikleri göndermeniz için dediğiniz yönergeleri uyguluyorum ama sistemimizde böyle bir üye kayıtlı değildir diyor :(
size nasıl göndereceğim bilgileri :(

ben hala orf linklerini göremiyorum yada bulamıyorum :/ yardımcı olursanız sevinirim !

Arkadaşlar müzikler dün elime ulaştı, hafta sonu seminerlerimiz olduğu için vakit bulup bilgisayardan gönderemiyorum, Pazartesi akşamı bu konuda yorum yapmış arkadaşlara mesaj olarak ileteceğim.

nihal hocam size mesaj atıyorum ama sistemimizde böyle bir üye kayıtlı değildir diyor.:(
nasıl ulaşacğım size....

prfilimi tıkladığınızda özel mesaj gönder var arkadaşar tekrar deneyiniz isterseniz.

arkadaşlar mailimde yüklü müzikler bana mail atan herkese hemen ulaştıracağım. bilginiz olsun.

ayy merakla bekliyorummmm
:21:

nihal hocam çk teşekkür ederim... size bilgileri gönderdim :) müzikleri sabırsızlıkla bekliyorum...

Arkadaşlar şuana kadar bana gelen maillere cevap verdim. kendisine ulaşmayan var ise hemen gönderebilirim. Güle güle kullanınız.

ben hotmail adresimden msn den atmıştım ? burdanda atmam mı gerekiyorr :/

Bugün de mail kutumu kontrol edip gönderdim arkadaşlar hala eline ulaşmayan var mı mail atabilir.

hocam müzikleride banada göndeririseniz çok mutlu olutum.

nihal hocam;
size müzikleri göndermeniz için dediğiniz yönergeleri uyguluyorum ama sistemimizde böyle bir üye kayıtlı değildir diyor :(
size nasıl göndereceğim bilgileri :(
ns4941@hotmail.com isim soy isim telefon bulunduğu il forum kullanıcı adı mail atarsanız sizlere hemen ulaştırabilirim.

hocam bilgilerimi gönderdim.şimdiden teşekkür edrim :)

nihal hocam rica etsem müzikleri banada atabilir misiniz ?

teşekkürler sayın hocam.

şuana kadar mail atıp da cevap alamayan var mı arkadaşlar herkese gönderdim ama gözümden kaçan olmamıştır umarım :)

tşkrlr hocam :)

Nihal Hocam Bilgileri Gönderdim.Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri