BURSA Okul öncesi seminer 19 Nisan 2008

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan çim adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cevaplandı çok .teşekkürederim. başarılar dilerim..

Kayıtları yazmaktan bugun hiç siteye giremedim gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim

arkadaşlar ben seminer başvurusunu kaçırdım ama muhakkak gelmek istiyorum bursa dayım ben yinede başvurumu yaptım biraz önce acaba yarın içeri alınmama gibi bir durum olurmu bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

sabah 04:36 seminerin güzel olması için son gece bile çalısıyoruz.Resimlerini bugun ekleriz siteye :D

son alımlarıma göre seminer yine harika muhteşem geçmiş ve izmire yol almışlar:) darısı izmire sonrada bize :))

bu çok güzel haber işte... gözlerimiz yollarda kaldı... meryemcim bize aminnn demek kaldı... izmire şimdiden kolay gelsin...:):)

seminer harikaydı emeği geçen herkese teşekkürler.

seminer harikaydı emegi geçen herekse çok teşekür ederim..tekrardan bursaya bekliyoruz...

arkadaşlar bursa semineri için olağanüstü,harika,mükemmel gibi kelimelerin az olacağını düşünerek sadece süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdi diyorum.seminerin başından sonuna kadar çektiğim fotoğraflar sayesinde bir mesleğe daha adım attım.(şipşakçılık:) )meralinde ifade ettiği gibi selçuk bey ve musa bey öyle saygıya değer insanlar ki öyle çabaladılar ki anlatmak yetmez görmeniz lazım...temsilcilerimiz Hüsna,Ayşe ve ismini bilmediğim diğer arkadaşlar organizasyonu öyle ayarlamışlar ki herşey saat gibi işledi...bursanın 3. yolcusu olarak ben deniz az önce eve giirdim ve hala daha izmire gidememenin verdiği burukluk içindeyim...şunu da farkettim;bu iş gönül işi..emek vermeden,özveri ile asla yapılamaz...insan gözleri ile görünce daha da kanaat getiriyor...lütfen sitemize çıkardığımız kitap ve dergiye değer verelim reklamımızı daha da fazla yapalım...selçuk bey,musa bey ve diğer arkadaşlarımız hemen hemen izmire varmak üzereler ve 48 saatlik uykusuzlukla izmir seminerinin çalışmalarına başlayacaklar...inşallah orada da muvaffak olurlar...
Bursada olup seminere gelmeyen arkadaşlar çok şeyi kaybettiler..başta istanbul olmak üzere uzak yerlerden gelen bizleri yalnız bırakmayan "okul öncesi eğitim şart"ilkesini bizler gibi savunan okul öncesi eğitim gönüllülerine çok teşekkür ederim...darısı izmir antep ve sivas seminerleri için diyorum...
ya bir seminer bu kadar güzel ve seminer yöneticileri bu kadar tatlı bu kadar şeker mi olur arkadaşlar:):):)

hocam yazdıklarınızı soluk almadan yazmışsınız adeta...:) ne güzel halen seminerin heyecanı var üstünüzde... yorumlarınız için tşk ederiz...( ya bir seminer bu kadar güzel ve seminer yöneticileri bu kadar tatlı bu kadar şeker mi olur arkadaşlar:):):))) bu cümleniz herşeyi anlatmış...:):)

seminer harikaydı. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
ayrıca lise,myo ve şuandaki ünideki ark. bir arada görmek beni çok mutlu etti...

seminere katılanlardan olarak öncelikle sınıf arkadaşım ayşeyi ve tüm forum ailesini kutlamak istiyorum;gerçekten çok güzel bir seminerdi.emeği geçen herkese yürekten teşekkürler:)

bursa semınerının guzel geçmesıne cok sevındım darısı sıvas semınerıne arkadaşlar hepnızı sıvas semınerınede beklıyoruz ınş burdakı semınerde cok guzel gececek ayrıca sıte yonetımındekı herkesı canı gonulden kutluyorum ıyıkı varlar ve ben ıyıkı bı harıkalar dunyasının ıçınde bulunuyorum :))

bursa dakii seminerr süperdii teşekküürr ederiizzz amaa bu seminerleriinn bursadaa olabileceğii kdr sıklıktaa yapılmasınıı istioruzz sizlerii yalnızz bırakmayacaımızaa emin olabilirsiniiz

seminer çok güzeldi konular konuklar çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkür ederiz inşallah devamınıda beklerizz...

bende bursa seminerine katıldım organizasyon çok iyiydi beklediğimden de çok iyi diyebilirim bukadarını beklemiyordum gerçekten bu işe gönül verdikleri yaptıkları işlerden beliiydi herşey kalteliydi bu seminer bana çok şey kattı diyebilirim emeği geçen herkese gönülden teşekkürler

SelÇukaydin Hocama Ve Ekİbİne Sonsuzzz TeŞekkÜrlerrrr Ellerİnİze YÜreklerİnİzİ Emeklerİnİzee SaĞlik Semİner Çok GÜzel Ve SÜperdİ Bİzler Çok Memnun Kaldik Darisi BaŞka Semİnerlere Kİ Bİz EskİŞehİr'ede Beklİyoruz..... :)

seminere gelmek isteyip de gelemeyen mağdurlardanım.su damlası anlata anlata bitiremiyo içimiz gitti...güzelliğini duyduk Eskişehir e gerçekten bekleriz

ben de bursalıyım fakat ilçesinde oturuyorum ama böyle seminerlere katılıp kendimi daha da geliştirmek istiyorum

Buyrun kapadokyaya gelin:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri