sabah 04:36 seminerin güzel olması için son gece bile çalısıyoruz.Resimlerini bugun ekleriz siteye![]()
son alımlarıma göre seminer yine harika muhteşem geçmiş ve izmire yol almışlardarısı izmire sonrada bize
)
arkadaşlar bursa semineri için olağanüstü,harika,mükemmel gibi kelimelerin az olacağını düşünerek sadece süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdi diyorum.seminerin başından sonuna kadar çektiğim fotoğraflar sayesinde bir mesleğe daha adım attım.(şipşakçılık)meralinde ifade ettiği gibi selçuk bey ve musa bey öyle saygıya değer insanlar ki öyle çabaladılar ki anlatmak yetmez görmeniz lazım...temsilcilerimiz Hüsna,Ayşe ve ismini bilmediğim diğer arkadaşlar organizasyonu öyle ayarlamışlar ki herşey saat gibi işledi...bursanın 3. yolcusu olarak ben deniz az önce eve giirdim ve hala daha izmire gidememenin verdiği burukluk içindeyim...şunu da farkettim;bu iş gönül işi..emek vermeden,özveri ile asla yapılamaz...insan gözleri ile görünce daha da kanaat getiriyor...lütfen sitemize çıkardığımız kitap ve dergiye değer verelim reklamımızı daha da fazla yapalım...selçuk bey,musa bey ve diğer arkadaşlarımız hemen hemen izmire varmak üzereler ve 48 saatlik uykusuzlukla izmir seminerinin çalışmalarına başlayacaklar...inşallah orada da muvaffak olurlar...
Bursada olup seminere gelmeyen arkadaşlar çok şeyi kaybettiler..başta istanbul olmak üzere uzak yerlerden gelen bizleri yalnız bırakmayan "okul öncesi eğitim şart"ilkesini bizler gibi savunan okul öncesi eğitim gönüllülerine çok teşekkür ederim...darısı izmir antep ve sivas seminerleri için diyorum...
ya bir seminer bu kadar güzel ve seminer yöneticileri bu kadar tatlı bu kadar şeker mi olur arkadaşlar![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!