bunlarda salonuma yaptığım çerçevelerim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezine82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sezine82
Çok GÜzel OlmuŞ Arkadasim Elerİne Saglik

ay nasılda güzelde olmuş bunlar:)

Elinize sağlık

kurdelelerı mukavvaya mı sardınız hocam.bıraz anlatır mısınız.ben de cocuk odasına yapmaya heveslendım de:) ellerınıze sağlık

sezinecim ellerine sağlık çok güzel olmuş bir dünya para verip alacağımıza böyle güzel çerçeveler yapıp mutlu anılarımızı koyabiliriz:36_11_12::36_7_8:

kurdelelerı mukavvaya mı sardınız hocam.bıraz anlatır mısınız.ben de cocuk odasına yapmaya heveslendım de:) ellerınıze sağlık

maket kartonları çerçeve şeklinde maket bıçağıyla kestim.pamukları yapıştırıp üstünü kurdela ile sardım..kurdelanın bazı yerlerini zımba ile tutturdum kaymasın diye..sonrası zevkinize kalmış...ben kurdelalarla süsledim..ama düğme,boncuk yapıştırılabilir veya simlerle süslenebilir...ayakta durabilmesi içinde yine maket kartonundan arkasına destek yaptım..bu kadar basit..çocuk odasına çok güzel olur eminim...kolay gelsin...

sezinecim ellerine sağlık çok güzel olmuş bir dünya para verip alacağımıza böyle güzel çerçeveler yapıp mutlu anılarımızı koyabiliriz:36_11_12::36_7_8:

teşekkürler hocam..haklısınız bende en mutlu olduğum anı koydum zaten...

çok hoş görünüyorlar ellerine sağlık...çok beğendim gözüm kaldı :)))

canım arkadaşım çok güzel olmuş ya çerçevelere yığınla para verileceğine bunlar hazırlanabilir dahada hoş duruyo valla hamaratsın benim eşimde çok istiyo illa el yapımı bişeyler yap diye ama ben hazıra kaçıyom.

çok süper olmuş ellerinize saağlk....

canım arkadaşım çok güzel olmuş ya çerçevelere yığınla para verileceğine bunlar hazırlanabilir dahada hoş duruyo valla hamaratsın benim eşimde çok istiyo illa el yapımı bişeyler yap diye ama ben hazıra kaçıyom.

tembel tembel..:36_6_3:

ellerinize sağlık...

çok şık olmuşlar.

teşekkürler arkadaşlar...

Çok teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri