BUNLARDA BENİM DÜNYA TATLILARIM..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baran06b
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baran06b
Ayy ayy ne kadar tatlılar yarabbim:)
neşeleride yerinde:D:D

tatlicadi' Alıntı:
Ayy ayy ne kadar tatlılar yarabbim:)
neşeleride yerinde:D:D
sağol canım bütün çocuklar güzel onları çok seviyorum. sınıfta beni acayip güldürüyorlar

orda pembeli şeker kızın yanında bi boşluk var bidahakine beni çağır da orda yer aliim ya. çok tatlı hepsi .

sevilnas' Alıntı:
orda pembeli şeker kızın yanında bi boşluk var bidahakine beni çağır da orda yer aliim ya. çok tatlı hepsi .

olur sevilim gel sonrada topluca sana buraları gezdiririz

OLMUYOR Kİ  BÖYLE YAA!!BEN KISKANIYORUM AMA:36_1_21:,BEN DE TATLIYIMDIR,NE ZAMAN BU TATLILARIN ARASINA KARIŞACAĞIM :36_1_21:BEN,UZAKTAN BAKMAKLA OLMUYOR Kİ!!ÖĞRETMENİM LÜTFEN BU SORUNA BİR DEĞİNELİM:36_1_21:BU GÜZEL RESİM İÇİN TEŞEKKÜRLER!!!

hepside birbirinden şirin

:thumbsup: hepsi cok sekerler nede güzel yatmislar:36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: :36_1_21:sağol

ne güzell bir poz bu böylee...çokk cicisinizz....dünya tatlılarıı çokk tatlılarr....:36_1_21::36_1_21:

(şekercimm ankarada neredesin sen???meralkk ettimm:))

süperler.. ne kadar eğleniyorlar demekk ki hale bak.. çok şekerler canım ya.. paylaşımın için teşekkürler..

çok güzellerrr yaaa,harikalar.sana ve dünya tatlılarına sevgiler barancımm

AY AY NEDE MUTLULAR MAŞALLAH HEPSİ BİRBİRİNDEN SEVİMLİ.BAŞARILAR

çok şekerler, gülen yüzleri hiç solmaz inşallah...teşekkürler, başarılar...

güzel yorumlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara kucak dolusu sevgiler. aralarında öğrenci olanlarada ALLAH KENDİ SINIFLARINDA GÖREV YAPMAYI NASİP EDER İNŞALLAHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNN

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri