Bunlarda benim afacanlarrr

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülsüm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
gülsümcüm bende yozgattayım

aaa msajınızı yeni gördüm.ciddimisiniz ya hangi okul?

gulsum mrb sınıfın cok guzel bır seyler yapmıs ve basarmıssın gıbı duruyor ben de istiyorum ama olmuyo nasıp kısmet allah gınlune gore versın

SELAM ...SENİN SINIFIN NE KADARDA BÜYÜKMÜŞ.KEŞKE BENİM SINIFTA BÖYLE GENİŞ OLSA.DAHADA RAHAT OLURDU.NEREDE GÖREV YAPIORSUNUZ...

ben usta öğretıcı olarak calıştım lıse mezunuyum sadece gıresunda sınıfım gercektende sansıma cok buyuktu ya cok ıstıyorum gercekte bır öğretmen olmak bu sene calışıp kazanıcam umarım çok istıyorum ya aöf yada üni bence hiç bir sey içinm geç degıl sen ne muzunusun

gülsümcüm bende yozgatın bir ilçesindeyim sana mail attım okursan sevinirim umarım birgün tanışıız

serapimdat' Alıntı:
gülsümcüm bende yozgatın bir ilçesindeyim sana mail attım okursan sevinirim umarım birgün tanışıız
canım mailin gelmedi .bende tanışmayı çok isterim.hangi ilçedesin???istersen forumun özel mesaj kısmını kullan.sonra ben tekrar mail adresimi vereyim sana.

ilkayy' Alıntı:
ben usta öğretıcı olarak calıştım lıse mezunuyum sadece gıresunda sınıfım gercektende sansıma cok buyuktu ya cok ıstıyorum gercekte bır öğretmen olmak bu sene calışıp kazanıcam umarım çok istıyorum ya aöf yada üni bence hiç bir sey içinm geç degıl sen ne muzunusun
evet ilkayycım azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz...düzenli çalışır elinden geleni yapar ve tevekkül edersen eminim herşey istediğin gibi olur...ben 19mayıs üniversitesi mezunuyum...allah yardımcın olsun

ne kadar tatlı bunlar bole..:)
evt bende artık sınıfım olsun cocuklarım olsun istiyorum:)

maşallah çok şirinler üff ya benimde artık okulum bitsede öğretmen olsam paylaşamın için sağol..

çok sevimli canavarlar :D başarılarınızın tavana vurması hatta delip geçmesi ümidi ile.... :D

güsümcüm hepsıde cokkkk tatlı :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri