Bugün kotalar açıklanacaktı bilgisi olan var mı nereden ulaşabiliriz??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan llnill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
kontenjanlar belli olmadı sanırım.... gelişme var mı diye bir bakayım dedim, gördüm ki kadrolu atamadaki gibi sözleşmeli atasmdada her şey ağır işliyor. Hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar, umarım taban puan olmaz ve müracat eden herkez atanır...

inş. hocam taban puansız atama istiyoruz herkes atansın artık

sanırım bu meb. uyuyakaldı... ee biz de ne dielim; uyusunda büyüsün ninnii bol bol yalanlar atsın ninniii ..............

:emot19: nimet hanım ne zaman açıklıycan kotaları bak, :hhf: başladım, gel :congratulationscut4 söz sana :504xn: ısmarlıycam ilk maaşımla ve birde hediyem var sana :36_15_4:

sayfa hata veriyorr ne olacaksa olsun artık yeeeteeeeeerrr...Resmen işkencee bu...

sevil hocam nasıl olmuş sizde deneyin ya

ay valla artık çığlık atasım var abartmıyorum! meb.i arayıp ağzıma geleni sayasım var!!!

benimm açıldı hiç bir değişiklik yok yıne denıyorum açamıyorumm

yokka rkadaşlar yine açtım hiç bı degısıklık yokkkkkkkkk

yokkkk eski haberler var ya yarına mı kaldı ki :ggggdw:

AÇILMAMIŞ HALA BU NE YA İŞKENCE.En azından tarih vermeselerdi.Yeter çektiğimiz işkenceler,yoruldukkk

inanın insanla sanki oyun oynuyolar ... 2 gündür netin başında rezil olduk ... işallah herkezi alırlarda kurtuluruz

Hayatimiz belİrsİzlİk İÇİnde kaldi.atamalar bİran Önce yapilsada bİzde ÖnÜmÜzÜ gÖrsek.atanamayacaksak baŞka İŞlere bakalim bİzde.İŞ gÖrÜŞmesİne gİdİyorum atama beklİyorsaniz gÖrÜŞmeyelİm dİyorlar.onlarda hakli atanirsam İŞ veren napacak yerİme nerden ÖĞretmen bulacak.ama bende sikinti İÇİndeyİm ÇaliŞmam lazim ..yeter artik ne olacaksa olsun bİzde kurtulalim onlarda kurtulsun,nedİr bu ya.temmuz ayindan berİ ne İŞe gİrebİlİyorum ne atama yapiliyor..aylardir belİrsİzlİk İÇİndeyİm..

bende olmazsa açacam özel bi okul bakıcam işime gücüme böyle olmuyo .....

şimdi açtı hala özürlü grubun ek atamalarını gösteriyo şaka gibi yaaaaaaaaa

Arkadaşlar bence bunlar 23-29 arası tercih demişlerdi ya...Kesin 23 kılavuzu yayınlarlar.mantiken zaten kılavuzla aynı zamanda tercih yapılması gerekirdi niye 20 si dediler bende anlamadım.Bakalım iyi bir haber versinlerde...Artık alıştık nee yapalım...

elfida hocam çok umut vericisiniz am bende bi okadar umutsuz inşallha siz haklısınızdır ne güzel olur du ya. uyanır uyanmaz meb e baktım hala bi hareket yok inşallah sizin dediğiniz gibidirde bu beklemeye deger ve dileyin benden ne dilerseniz.

hocam aslında umut vermek istemiyorum ama geçen sene nerdeyse ne dediysem oldu. ben hiç kendim için bişey istemedim ve dilemedim dualarım ve dileklerim herkes için oldu.senden dileğim sağlıklı olman olur inşallah bu sene bizim için hayırlı olur ve hepimiz atanırız.ben sıkıldım yaş 36 oldu ümitlerim kırılıyo ama çıkmadık canda her zaman umut vardır.hadi hadi hayırlısı.....

yani toplam alınacak öğretmen mi, bizim branşmı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri