Bu yılki kelebeklerim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
AYYYY AMAN DA AMAN!NE TATLILAR!
o_Beste_o ; OÖĞRENCİLERİNİZİ ÖPTÜM! SELAMLAR!

teşekkürler melike pazartesi senin yerinede öperim hepsini..:)

öğrencilerinin hepsi çok tatlı :) :) denisse de bravo yani... o söylemese çocukların arasında beste yi hiç farketmezdim hepsi kırmızı kırmızı :D :D

deryacakir' Alıntı:
öğrencilerinin hepsi çok tatlı :) :) denisse de bravo yani... o söylemese çocukların arasında beste yi hiç farketmezdim hepsi kırmızı kırmızı :D :D

şükür Allahım bi ben değilmişim iyi bari:36_1_21::36_1_21:

teşekkürler derya...:36_11_6: afacan çok mutlu oldu bak..:D

çok tatlı hepsi maşaALLAH!

Sınıfında öğrencilerinde çok tatl:) Verimli bir yıl geçirmeni diliyorum...

teşekkürler yusufali rabiye...

çocuklarına bayıldım.ayrıca sınıfında çok güzel görünüyo..tebrikler ve başarılar meryemcim :)

teşekkürler şule...malesefki çok eksiğimiz var sınıftaa ancak toparlayabiliyoruz..

0_beste_0' Alıntı:
teşekkürler şule...malesefki çok eksiğimiz var sınıftaa ancak toparlayabiliyoruz..

olur ya zamanla herşey.senin gibi başarılı bir öğretmen olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsin merak etme..başarılar canım..:)

sule54' Alıntı:
0_beste_0' Alıntı:

olur ya zamanla herşey.senin gibi başarılı bir öğretmen olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsin merak etme..başarılar canım..:)

teşekkürler...2 yıldır aynı okuldayım yapabildiklerimizi yapmaya çalışıyoruz işte...seneye yokum benden sonraki öğretmene devredicem artık oda bişeyler yapar..:)

teşekkürler meltem...

ilkay' Alıntı:
ÇOK TATLILAR VE UYUMLU GÖRÜNÜYORLAR BİRBİRLERİNE..KOLAY GELSİN SANA :D

teşekkürler ilkay...her yıl olduğu gibi bu yılki çocuklarımada çok alıştım...yarı yıl tatiline yakın yarısı suçiçeği olmuştu:(...okula gelmek için can atıyorlardı...zor ikna etmiştim bazılarını...
özledim hepsini...

evt meryem çok güzeller sınıfında çok güzel.. başarılar canım

zerrin85' Alıntı:
evt meryem çok güzeller sınıfında çok güzel.. başarılar canım

teşekkürler zerrin...

çok tatlılar.keşke benim de sınıfım geniş olsaydı...ve eşyalarımda en az seninki kadar güz<el olsaydı:(

gülsüm' Alıntı:
çok tatlılar.keşke benim de sınıfım geniş olsaydı...ve eşyalarımda en az seninki kadar güz<el olsaydı:(
bigün inşallah istediğin gibi bir sınıfın olur...teşekkürler...

ya arkadaşlar resimler görünmüyor....

nes_cel' Alıntı:
ya arkadaşlar resimler görünmüyor....

sanırım sistemde bi sorun vardı artık resimleri görebilirsin..:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri