Bu sene anneler gÜnÜ İÇİn annelere hazirladigim hedİyeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MAVI_KIZ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:43
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@MAVI_KIZ1
arkadaşlar bugun ögrencilerimin annelerine anneler günü kutlaması yaptık ve kutlama sonunda minik yıldızlarımla ve benım yardımlarımla güzel hediyeler. hazırladık:) sizinle paylaşmak istiyorum :).

velilerimden kadeh bardağı 8 tane beyaz mum ve boncuklar istedim. Daha sonra 2 tane sınıf annemin yardımıyla mumları bir tencerede eritip içine biraz toz boya ekleyıp karıştırdık. kadeh bardaklarının içine biraz boncuk ve pul birazda su ekleyıp erittiğimiz mumları döktuk ve mumların yanabilir olması içinde erittiğimiz mumlardan çıkan ipleri tekrar kadeh bardağının içine koyduk donduktan snrada ufak tefek süslemeler ve renklı jelatın kağıtlaryla susleyerek son halini verdim. yanlarınada miniklerimim yaptıgı çiçekleride bu hediyeleirn yanına ekleyıp annlerımize bugunkü kutlamada anneleirne vermelerini sağladım :)

Ekli dosyalar

• DSCF0501.jpg
    DSCF0501.jpg
    59.8 KB · Görüntüleme: 312
  • DSCF0498.jpg
    DSCF0498.jpg
    61.7 KB · Görüntüleme: 266
hocam harikalar yaratmışsınız çok güzel olmuşlar özlellikle mum fikri çok güzel gerçkten hem kolay hem de eğlenceli..
anneler çok mutlu olacaklar..:)
teşekkürler paylaşım süper :)

hocam harikalar yaratmışsınız çok güzel olmuşlar özlellikle mum fikri çok güzel gerçkten hem kolay hem de eğlenceli..
anneler çok mutlu olacaklar..:)
teşekkürler paylaşım süper :)

önemli değil beğenmenize sevindim;)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri