Bu resme bi bakın:( +13

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 5555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@5555
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR 5555... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

ayyy çok kötü oldu içim yaaa

:((( kıyamam ya:(((
ne kadar canı yanmıştır ...

nasıl olmuş bu???
çok kötü

ben bi anlama veremedim ilk asşında sonra mı konmalıydı yoksa çocuk bunu sürekli çıkartıp takıyomu?
çok kötü bi görüntü bu yaa

Ya Ben De Hiç Anlamadim Neymiş Bu...yazik çocuğa Yaaa..bir Açiklama Bekliyorum ..

Ayyy kıyamam ben ona:(:(:( Heralde çatalla oynuyordu burnuna girdi :(:(:(
Çok kötü ya kıymam ben ona naslda canı acımıştır.:(:(
Çocuğu olan tüm bireyler dikkat etmeli.

Ya bunun komık bolumunde ne ısı var korkunc yaa

çok kötü ya...

bun ne ya bence +24 olmalıydi

ya çocuk çatalla oynarken büyük bi ihtimallle burnuna sokuo..nası becerdiyse artık..sonra da öle oluo:(

ya ben konuyu nereye açıcamı bilemedim..taşındığı için de teşekkürler..çocuklarla ilgili olduğu için paylaşmak istedim..dikkat etmek lazım..

Uff çok kötü:((

ay ay yaramas cocuklar kıyamam ben onlara

çok kötü yaaaaaaaaa

AMAN ALLAHIM bu nedir böyle aman yaa dikkat kazaya bakarmısın nasıl becerdi onu offf içim burkuldu

Çok KÖtÜ Bİr Durum ÇocuĞunuz Varsa Bu TÜr Kazalara Hazirlikli Olmali(ÇÜnkÜ Onlar Cİva Gİbİ Tutmak MÜmkÜn DeĞİl)ve MÜmkÜnse Koruyucu Önlemler Alinmali..ayrica Yanilmiyorsam 2. Resİm Hastanede ÇekİlmİŞ,bu TÜr Vakalar Genellİkle Belgelenmek İÇİn FotoĞraflanir, Sanirim O Nedenle Resİm ÇekİlmİŞ.

ay allahım bu ne yaw..içim çok kötü oldu evet çocukların başına her türlü kaza gelebiliyor maalesef onlara çok dikkat etmek gerekiyor

ilerde benim çocuğumun başına böle bişey gelse (ALLAH muhafaza) ben hiç birşey yapamam heralde yaa..düşer bayılırım....yavrum benim kıyamam sana,ne hale gelmiş fındık burnu....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri