Bu fareler çok yaramaz:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kyfliii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kyfliii
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Ayyy çok tatlıı olmuşlar bayıldım :) Teşekkürler paylaştığınız için..

eğer nasıl yapıldığı resimden pek anlaşılmıyosa anlatabilirim mrk eden arkdşlara:) bişey değil güle güle kullanın:)

kimse beğenmedi galiba sizin dışınızda hocam:(
oysa ne emeklerle yüklemiştim siteye ben bu resmi:) hayal kırıklığına uğradım aman tanrım:)

çok güzel elinize sağlık ama nasıl yapıldığını yazarsanız daha çok mutlu oluruz ......

sarı rafya kullanarak uzun uzun şeritler kestim ve makasla kıvrışık halde getirdim ve çocuklar yapıştırdı daha sonra gövdesi belirgin olsun diye ben etrafını lacivert iple geçtim. kuyruğunu çocuklar tuvalet kağıdı rulosundan küçük parçalar yuvarlayarak yapıştırdılar.baş kısmını ise öğrencilerimden biri boyadı. aynı şekilde dağlar güneş ve çimenlerde sulu boyayla tamamlandı.zemin kısmına yine sulu boyayla çok basit duracağı düşüncesiyle farklı bi boyut getirsin diye öğrencilerim pamuk yapıştırdılar ve fırçayı yeşil sulu boyaya batırıp pamuğun üzerinde istedikleri yerlere sürdüler. son aşama ise fareler:) bi arkadaşımıza önceden midyeyi yedirdim kabukları da bana kaldı üstünü vernikleyip ipten kuyruklarını yapıştırdık süngerdende önlerine bi kaç peynir:) ve etknliğimiz hazır :)

çok beğendim,ellerinize emeğinize sağlık
eminim çocuklar zevkle çalışmışlardır

evet hemde nasıl fareler kısmında gülmekten öldük:) bi öğrencim aaa öğretmenim o fareler gerçek ben ellemem demişti:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri