bu da değişik bir kaplumbağa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
4
@Özlem ÖZMEN
kaplumbağayı biraz büyük çizmişim çocuk sayısı da az olduğu için 1 günde tamamlayamadık etkinliğimizi :) bi kaç gün aralıklarla pet bardakları boyattım arkadaşlar ama sonucu güzel oldu :))

.
.
.

Ekli dosyalar

• P020511_12.23_[01].jpg
    P020511_12.23_[01].jpg
    53.8 KB · Görüntüleme: 77
  • P020511_12.22.jpg
    P020511_12.22.jpg
    41.6 KB · Görüntüleme: 62
  • P020511_12.23.jpg
    P020511_12.23.jpg
    45.6 KB · Görüntüleme: 59
paylaşım için tşk=)

özlem hocam,gerçekten çok güzel olmuş...ama fotoğraflar açılmadığı için tam çözemedim,kaplumbağanın üstü bombeli mi,düz mü? eğer bombeliyse nasıl yaptınız acaba?ayy çenem düştü yinee :)

özlem hocam,gerçekten çok güzel olmuş...ama fotoğraflar açılmadığı için tam çözemedim,kaplumbağanın üstü bombeli mi,düz mü? eğer bombeliyse nasıl yaptınız acaba?ayy çenem düştü yinee :)
üzeri bomleli hocam pet bardakları boyattım çocukalrın hepsine dıştan yukarıya doğru yapıştırmaya başladım sıcak silikonla yapıştırdım bardaklar plastik olduğu için ayrılmasınlar diye.

çok güzel yaaa..teşekkürler hocaaamm:)))

rica ederim selvi hocam ;)

çok teşekkrler öğretmenm...çok güzel olmşşş...ellernze sağlık...

hocam kaplumbağanın sırtının kabarık durması için ne koydunuz acaba bardakların altına:))

hocam kaplumbağanın sırtının kabarık durması için ne koydunuz acaba bardakların altına:))
bişey koymadım hocam yapıştırırken öyle durması şeklinde yapıştırdım. keşke aşamaları da çekseydim tüh :)

anladım hocam:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri