evet türkçem bile bozuldu ne kadar çok ama demişim pardonkafam karıştı tercih yaparken yardım alınır mı birinden dersanelerden örneğin o konuda fikri olan var mı
arkadslar naya gıderken sabıka kaydı goturuyormuyduk?
hiç bi atama döneminde kafam bu kadar karışmamıştı) yazılanları okuyorum düsecek puanlar şu sebepten diyolar bakıyorum mantıklı evet evet kesin düşer diyorum... öte yandan diğer yazılanları okuyorum yok asla düşmez topu topu 1200 diyolar sıralamada görev yapanlar yok diyolar evet evet asla düşmez diyorum
) ne yapacagımı bende şaşrıdım... diger düşüncemi paylaşayım bu alımdan sonra tekrar atama yapacakları kaanatindeyim amaçları geçen seneki gibi yüksek puanlılara haksızlık etmemk bence düşük tuttular nasibi olan gitsin diye bu kadar düşük bi puana batıyı acaçak degiilerdi ya, diger alımlarda genelde batı açılacak bekleyen ve yüksek puana sahip olanlar gecen seneki gibi bi hataya düşmeyecekler... ama ki illa ki tekrar alım olacakkkkk secim öncesi... haziranda olsa olacak yani...
Bencede tekrar alım olacak gibi köse yazılarında bile olacağı yönünde yazılar okudum çünkü secim var..Çok zor yerler acılmıs önce buralara yerlestırıcekler aynı gecen seneki durum ben inanmıyorum artık sayın çubukcu hanfendıye hiç mi batıdan iç anadoludan yer yok bir iki yer dısında...Şuan tercıhlerde dikkat edilip düşünülmesi gereken 26. tercih
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!