BranŞ diŞi atamaya dur demek İÇİn !!! Önemlİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:15
arkadaşlar ben antalya dayım burda bile birçok okulda sınıfçılar ücretli atanmış, lütfen tüm arkadaşları duyarlı olaya davet ediyorum dilekçe yi doldurup faxla yalım lütfen

arkadaşlar lütfen destek sözde kalmasın dilekçeyi fakslayalım diğer sitelerde mazallah utanmasalar sizden ev hanımı bile olmaz diyecekler bi hakaret bi hakaret lütfen birbirimize destek mesleğimize de sahip çıkalım faksları bugün atalım

hocam benim lisedeki ingilizce hocam ziraat fakültesi mezunuydu şimdi ise görüşüyoruz kendisi sınıf öğretmeni olarak köyde çalısıyo işte 96 lı yıllarda açığı bu sekilde kapattılar şimdi sınıfçıların durumuna bakın işte yarında mezun olan anasınıfçılar boşta kalacaklar neyse belki doktor açığı olursa ozamanda öyle bi çözüm bulurlar

:504xn::504xn::504xn::504xn::504xn::504xn::504xn:yazik sınıfçılarda faydalansın mı acaba

Arkadaşlar öncelikli olarak bu durumdan mağdur olan varsa biizat bana özel mesaj ile ulaşsın

bende başvuru yaptım ve 21 i işaretlediğim halde atanamadım.istanbulluyum.buna rağmen ücretli öğretmen alımı var,bizzat şahidim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri