Boş Danone Kutuları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan özlemgüler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@özlemgüler
arkadaşlar boş danone kutuları ile nasıl bir etkinlik yaptırabilirim bi fikriniz yada yapmış olduğunuz bi çalışma varmı

sanırım bu işine yarar

ben bir sene sayı grafiği yaptırmıştım.Mukavvanınüzerine fon kartonu yapıştırdım 2 sütun (1. dar 2. geniş) 10 satıra böldüm markörle.Hr sıra bir sayının oldu 1. sütuna rakamları yazdım 2. sütuna çocuklar o satırdaki sayı kadar danone kutusunu yüz üstü yapıştırdılar.renk uyumuna da dikkat edinc ortaya güzel bir grafik çıktı.
Bu sene de yine yüzüstü çevirdik.Grapon kağıtları ile saç yapıp elişi kağıtları ile ağız burun pullarla gözlerini yaptık.alt kısmına da fon kartonundan dışına taşacak şekilde ayak yaptık.Danone kafa oldu. Umarım açıklayıcı olmuştur.Fotoğrafları olsa gönderirdim ama yok...

çok teşekkür ederim fyiğit ellerine sağlık çok şeker gözüküyorlar.

rica ederim nede olsa hemşeriyiz :)

sağol ipatyacım iyi fikir

teşekkürler

teşekkürler

ben trafık lambası yaptırdım ruloyu uzun tabı folyoyla sardım uzerıne sarı kırmızı ve yesıl danone yapıstırdım al sana lamba

çok güzelmiş.lamba fikri...bende meyve suyu kutusunu sardım.üzerine danoneyi kafa olarak yaptım.kağıt yuvarlamayla kol,ve bacaklarını yaptım.danoneye pullarla göz,simle ağız iplikler de saç yaptım.güzel bi insan çalışması çıktı ortaya

Teşekkürler..

bendede bir sürü boş vardı...çok güzel fikirler çıkmış bende deneyim :D:D:D
çok teşekkürler...

katkıda bulunan herkese tşkler.

sergimden alıntıdır.

gerçi bu sürpriz ymrt

alıntı

bu da süt kutusu

alıntıııııııııııııı

bu da forumda olan bi
çalışma.işine yarar umarım...

harika seyler ya yalnız dans edn bebeklerın kafaları neyden yapılmış anlamadım.tesekkurler

çok güselmiş:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri