Boncukk tavşan!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan denizzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@denizzz
:36_3_12:

Arkadaşlar biz haftanın günlerini değişik şekilde yaptık çocukların daha kolay öğrenmesi için.Mesela pztsi oyuncak ,salı kitap,çarşamba şeker , perşembe bitki ,cuma bir eşya getir günü.Günleri böyle ayırdıkk daha sonra altına yazı ile haftanın günlerini yazdık gözlerinin harflere alışması için.Günün nöbetçisine bugün okula ne getirdik diye souyoruz verdiği cevaba göre havucu tavşanın cebine yerleştiriyor

Rica ederim canımmm

çok ıyı fıkır.bende gunlerı nasıl pekiştiririm dıyordum.ıyı bır fıkır oldu tesekkurler ögretmenım

evet güzel fikir. bende her güne bir renk vererek hazırlamıştım haftanın günleri panosunu. ve her günün bir özelliği vardı. renklerle özellikleri eşliyorlardı bir anlamda. örneğin; kırmızı gün oyuncak günü, sarı gün ingilizce günü, mavi gün kukla günü, turuncu gün deney günü, yeşil gün kitap günü, mor ve oembe günler ise tatil. sonra da gün isimleri ile eşledik ve pekiştirdik. oldukça güzel öğrendiler.

paylaşım için teşekkürler

Rica ederimmm...

çok güzel fikir bence de.. ellerinize sağlık.. çok eğlenceli ve yararlı bir paylaşım.. teşekkürler..

teşekkürler...

çok güzel bi fikir bencede teşekkürler paylaştığınız için

çok güzel bir fikir.teşekkürler.

harika bir fikir teşekkürler hocam :)::)))

Çok güzell teşekkürler..

tŞklerrr çok tatlı

güzel fikriniz ve boncuk tavşan için teşşekkürler :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri