[size=medium][align=center]:36_15_4:Anatomi dersimize Nilgün KURU giriyordu ama bu dönem anatomi yok.
Bu sene hepimizi mahvetti. Klasik sınav yaptı kalan baya öğrenci var.
Yanlış bilmiyorsam gelen birkaç hoca varmış o kadar, hocalar aynı imiş.
Bir de Erdal bey daha az derse giriyor. :36_13_3:[/align][/size]
Bu sene hepimizi mahvetti. Klasik sınav yaptı kalan baya öğrenci var.
Yanlış bilmiyorsam gelen birkaç hoca varmış o kadar, hocalar aynı imiş.
Bir de Erdal bey daha az derse giriyor. :36_13_3:[/align][/size]
[size=x-large]iyi o zaman bıdık benim yardıma ihtiyacım var.:exclamation::exclamation:
ÇOCUKLAR EGOSENTRİK OLDUKLARI İÇİN İLK ÖNCE BEN KAVRAMINI ÖĞRENİRLEER.PEKİ ONDAN SONRA?
1)BEN İN KARŞITI OLDUĞU İÇİN SEN VE O KAVRAMLARINI Mİ
2)YOKSA YİNE BENMERKEZCİLİKTEN DOLAYI BİZ KAVRAMINI MI ÖĞRENİRLER VEYA KULLANIRLAR?
BİR KARIŞIKLIK OLUYO AMA ŞİMDİ ŞOCUK BİRŞEY İSTERKEN ONU GETİR DİYO BURDA 'O' KAVRAMINI EŞYA MAHİYETİNDE KULLANIYO VE GİZLİ BİR ŞEKİLDE DE SEN GETİR DİYO 'SEN'İ KULLANIYO
ŞİMDİ BİR BEN KAVRAMINI İKİ SEN KAVRAMINI ÖĞRENİR AMA SONRASI?
BİZİ Mİ ÖNCE ÖĞRENİR VEYA KULLANIR O YU MU
ÖĞRENCİLERİNDEN GÖZLEMLERİNDENBİLGİNDEN VE TECRÜBENDEN OLUŞAN ENGİNLİĞİNLE LÜTFEN BANA CEVAP VER:36_3_12::36_3_12:
ARKADAŞLAR SADECE BIDIĞA SORMUYORUM SİZDE CEVAP VERİN LÜÜTFEENN:36_7_8::36_7_8::36_7_8:
İKİNCİ SINIFLAR BİLİRLER TARTIŞMAYI KONUŞMA VE YAZMA EĞİTİMİ DERSİNDEN YYYYYYYYYYYAAAAANNNNNNİİİİİİİİ
[align=center]ÖZAY HOCADAN[/size][/align]
ÇOCUKLAR EGOSENTRİK OLDUKLARI İÇİN İLK ÖNCE BEN KAVRAMINI ÖĞRENİRLEER.PEKİ ONDAN SONRA?
1)BEN İN KARŞITI OLDUĞU İÇİN SEN VE O KAVRAMLARINI Mİ
2)YOKSA YİNE BENMERKEZCİLİKTEN DOLAYI BİZ KAVRAMINI MI ÖĞRENİRLER VEYA KULLANIRLAR?
BİR KARIŞIKLIK OLUYO AMA ŞİMDİ ŞOCUK BİRŞEY İSTERKEN ONU GETİR DİYO BURDA 'O' KAVRAMINI EŞYA MAHİYETİNDE KULLANIYO VE GİZLİ BİR ŞEKİLDE DE SEN GETİR DİYO 'SEN'İ KULLANIYO
ŞİMDİ BİR BEN KAVRAMINI İKİ SEN KAVRAMINI ÖĞRENİR AMA SONRASI?
BİZİ Mİ ÖNCE ÖĞRENİR VEYA KULLANIR O YU MU
ÖĞRENCİLERİNDEN GÖZLEMLERİNDENBİLGİNDEN VE TECRÜBENDEN OLUŞAN ENGİNLİĞİNLE LÜTFEN BANA CEVAP VER:36_3_12::36_3_12:
ARKADAŞLAR SADECE BIDIĞA SORMUYORUM SİZDE CEVAP VERİN LÜÜTFEENN:36_7_8::36_7_8::36_7_8:
İKİNCİ SINIFLAR BİLİRLER TARTIŞMAYI KONUŞMA VE YAZMA EĞİTİMİ DERSİNDEN YYYYYYYYYYYAAAAANNNNNNİİİİİİİİ
[align=center]ÖZAY HOCADAN[/size][/align]
arkadaşlar drama dersinize suna hoca mı giriyor.sizin dramayla ilgili etkinlikleriniz varsa derste paylaştığınız falan.burda da anlatırsanız ii olur.ben de sınıfımda uygulamak istiyorum.biz suna hocayla drama dersinde çok yayarlı şeyler yapmıştıkta.siiznkilerden de faydalannmak istiyorum.teşekkürler şimdiden