Bitkiler ile ilgili projemiz var.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzanbagci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@suzanbagci
arkadaşlar fen öğretiminden bitkiler konusu ile ilgili sunum yapıcaz.değşik ne gibi etkinlikler yapabiliriz?yardımlarınızı bekliyorum

bitki yetiştirme çalışmalarından canlı örnekler sunabilirsiniz.Plastik çay bardaklarının içinde yada bir bahçeli ev projesi hazırlayıp maketler üzerinde ayırdığınız sınırlar dahilinde bitkiler dikip yetişmelerini sağlayabilirsiniz.Bitkilerin büyüme aşamalarını asetatlar üzerine çizip tepegözden anlatabilirsiniz.Mercimek, kanarya yemi ,nohut çok çabuk sonuç veriyor.

teşekkürler memnune..

marmaralı değilim diyosan bir proje örneği verebilirim.
- tohumun ekiliş yönü bitkinin büyüme yönünü etkiler mi?
bu konu önce çocuklarla tartışılır ve fikirleri alınır. sonra bir farklı saksılara farklı yönlerde tohumlar ekilir ve sonuç incelenir.

suzan merhaba. benim de bitkilerle ilgili çalışmam var ve bana bitkilerin beslenmesi ve hareket etmesi çıktı. şu an fikirleri geliştirme aşamasındayım.senin düşündüğün tasarladığın fikirlerin neler?teşekkürler..

teşekkürlerr

aysemekli' Alıntı:
suzan merhaba. benim de bitkilerle ilgili çalışmam var ve bana bitkilerin beslenmesi ve hareket etmesi çıktı. şu an fikirleri geliştirme aşamasındayım.senin düşündüğün tasarladığın fikirlerin neler?teşekkürler..

biz grup olarak günlük plan şeklinde hazırladık bitkileri.daha sonra bir anaokuluna gidip çocuklarla planı uyguladık.daha çok deney ağırlıklıydı.daha sonra bitkilerle ilgili slayt hazırladık ve sınıfta sunum yaptık.hoca ve sınıf çok beğendi.mail adresini verirsen sana atabilirim yaptığımız sunumları.bitkilerin beslenmesi ve hareket etmesi ise bizim hazırladığımız sunum çok işine yarar.

biz grup olarak günlük plan şeklinde hazırladık bitkileri.daha sonra bir anaokuluna gidip çocuklarla planı uyguladık.daha çok deney ağırlıklıydı.videoya çekip sınıfa gösterdik.daha sonra bitkilerle ilgili slayt hazırladık ve sınıfta sunum yaptık.hoca ve sınıf çok beğendi.mail adresini verirsen sana atabilirim yaptığımız sunumları.bitkilerin beslenmesi ve hareket etmesi ise bizim hazırladığımız sunum çok işine yarar.

suzan abla yaptığınız proje çalışmasını bana da atar mısın yarına acil yetişmesi gerekiyor. mail adresim gokceasli20@hotmail.com

teşekkürler

biz grup olarak günlük plan şeklinde hazırladık bitkileri.daha sonra bir anaokuluna gidip çocuklarla planı uyguladık.daha çok deney ağırlıklıydı.daha sonra bitkilerle ilgili slayt hazırladık ve sınıfta sunum yaptık.hoca ve sınıf çok beğendi.mail adresini verirsen sana atabilirim yaptığımız sunumları.bitkilerin beslenmesi ve hareket etmesi ise bizim hazırladığımız sunum çok işine yarar.

mrb ben de böyle bir sunu arıyorum ama bana da gönderebilir misiniz:?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri