BİRİCİK ANNEME(Anneler günü için)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 16
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nunu
çok güzel teşekkürler...:)

teşekkür ederim :)

çok güzel..teşekkürler.. kesinlikle ben de okuyacağım..

teşekkürler..

teşekkür ederim...

Tam zamanında bir etknilik teşekkürler.

teşekkürler...önce kendi anneme okuyacağım.

tam zamanı çok sağol

canım teşekkürler çok güzel bu

rica ederim arkadaşlar.aslında bu çocuğun dilinden anneye yazılmış bir metindi,tersine uyarladım.güle güle kullanın

çok güzel.çocuklar dinlerken bunu annelerine okumak istiyeceklerdir. bu durumda neyaptınız?

çocukların okuyamayacağı bir metin hocam.ben bir kere kendim bi kerede başka birine okuttum.çocuklara başka görevler verildiği için zaten yoğundular onun için öyle bir istek olmadı.yalnız bir uyarım var sakın siz okumayın bence.ben okurken ağlamıştım bütün velilerin önünde düşünün halimi:)

teşekkürler..

[size=medium]
Çok teşekkürler...
[/size]

çok teşekkürler canım.çok güzel

Çok hoşş teşekkürler

TeŞekkÜrler...

Sen annemsin,
Bir acı duyarken seni çağırırım.Sen tesellimsin.Ölsen bile gözün arkadadır.Beni merak edersin.
Ben senin eserinim, ben senin emeğinim.sen benim güzel günlerim,geçen bütün hatıralarımsın.Sen ak saçlarınla,buruşuk teninle,kaybolan güzelliğinle,neşenle,ümitlerinle benimsin.Bunun için kıskanırım seni.
Sen annemsin,
Senden sevgi beklerim,gönlünde yer etmeyi isterim.Unutulmaktan korkarım.Baş üstünde ve baş köşede yerin.
Bunlar senin hakkın.
Sen annemsim,
Ve son nefesimde bile hakkın helal olsun anneciğim.Yeniden dünyaya gelme şansım olsa yine senin çocuğun olmak isterdim.SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİM.

çok duygulandım gerçekten çok güzel bir yazı teşekkür ederim hocam..

çok teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri