Biraz Garip Anasınıfı Öğrencileri :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
gerçektende çok komik

neden rezalet olsunki bizler akşamları kimse yokken çocuk parkına gidip salıncaklara binip doyasıya sallanıyorsak onlarda bizim gece kimse görmeden yaptıklarımızı büyük bir cesaret örneği sergileyerek gündüz yapmışlar... medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ederim....

benim çocuklarımla gidip oynama şansım var onlarla çocuk oluyorum bazen çok da eğlenceli. iyi yapmışlar bence.hayata ve zor şartlara rağmen mutlu bi yer bulmuş eğlenmişler.süper

daha önce izlemiş olduğumuz videoları şimdi neden izleyemiyoruz. Nasıl izleyebiliriz? Yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler

ne güzel eğleniyolar :)) bi keresinde tatildeyken, çocuk parkı gördük ve geç saatlerdi. yani çocuklar falan da yoktu. parkta biz de böyle eğleniyoduk.. sonra bikaç "BÜYÜK amca, teyze" bizi uyarmıştı : "çocuk musunuz siz, inin bakalım salıncaktan!" ay ne varr, yemedik yaa :) ÇOCUK OLMAK, ÇOCUK RUHU TAŞIMAK GÜZEL ŞEY :)))

bencede çok tatlılardı...

Bence gayet doğal kim bu fırsatı değerlendirmez ki içimizdeki çocuk birgün bu fırsatı yakalarsa herkesin bu şekilde davranacağını tahmin ediyorum

icindeki çocuğu öldürmeyenler hatta bazen dışa vuran insanlardan ne güzel:D

:):):)Bende onlarla oynamak isterdim parkta benide aralarına alsınlar.....aslında şu yarış halinde ki hayatımızda bazen böyle şeyler yapmalıyız.....çocuklar gbi eğlenmeye öyle ihtiyacım var kiiiiiiii:(

ahhhhh çocukluk ahhhhhhhhh çok güzeller

teşekkürler

çocuk kalmak ne güzel
ya da çocukluğunu yaşayamamak ne kötü
komik bir video :))

çok süperdi yaaa.. çok güldümm..:)

bazen çok görmemek lazım...kendilerince eğlenmişler ama tabi biraz ipin ucunu kaçırmışlar hepsini denemek zorunda değillerdi

fonda ki müzik süper...

:))))

nasıl izlediniz ben izleyemiyorum

selçuk hocam video açılmıyor. sanırım link ölü :)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri