BİR ŞEHİDİMİZİN ARDINDAN...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
HAKKINI HELAL ET ŞEHİDİM ANNEM

Hakkını Helal Et Şehidim Annem

Vatan, bayrak, namus için askere gittik.
Şehit olmak için dünyayı dar ettik.
Vatan dağlarında onlara rest çektik.
Hakkını helal et, gelemedim annem.

Doyamadan sana aldılar askere.
Verdiler silahı,başıma da bere,
Hepsi vatanım dır, giderim heryere.

Nerede kimlerle çarpıştık bilseler.
Bir emirle vurdular nice bebeler.
Hem ihtiyar, hem de yeni gebeler.

BUGÜN BİR ŞEHİT HABERİ DUYMADIM VE O KADAR MUTLUYUMKİ İNŞALLAH OLAMAIŞTIR VE OLMAZ DA .ŞEHİTLİK ÇOK ÖNEMLİ BİR MERTEBE TABİKİ.RABBİM KEŞKE HEPİMİZE NASİP ETSE.AMA ORTADA SAVAŞ MI VAR VATAN,MİLLET,NAMUS SAVUNMASI İÇİN .İŞTE ANLAMSIZ BİR SEBEPTEN DOLAYI EVLATLAR KAYBEDİLİNCE İNSANIN ZORUNA BU GİDİYOR.İNŞALLAH RABBİM MEKANLARINI CENNET ETSİN.

DAHA BİRKAÇ SAT ÖNCE BUGÜN HİÇ ŞEHİT VERMEDİK YAZMIŞKEN BU HABERLE YİNE YENİDEN VE YÜREKTEN SARSILDIM.RABBİM MEKANINICENNET ETSİN AİLESİNE SABIR VERSİN.

YÜKSEKOVA’DA MAYIN PATLADI: 1 BİNBAŞI ŞEHİT OLDU

DİYARBAKIR(ANKA)-Hakkari’nin Yüksekova ilçesi kırsalında mayın patlaması sonucu bir binbaşının şehit olduğu, iki askerin de ağır yaralandığı bildirildi
Devriye görevinden dönen askeri birliğin Yüksekova-Dağlıca kara yolundan yaya geçişi sırasında, terör örgütünce döşenen plastik patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan binbaşının Murat Özyalçın olduğu belirlendi.
Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Binbaşı Özyalçın'ın ailesinin Tekirdağ'da yaşadığı kaydedildi. Hakkari Asker Hastanesi morguna kaldırılan Binbaşı Özyalçın'ın cenazesinin, yarın Hakkari'de düzenlenecek törenden sonra Tekirdağ'a gönderileceği öğrenildi.

söylicek birsey bulamıyorum Allah Rahmet Eylesin ailesine sabırlar diliyorum:(içim kötü oldu.Aklıma bişsyler geliyo ama bunu yapanlar varya neyse onların seviyesine inmek istemiyorum.Biyandan söyle bakmak gerekiyo onlarınkine sehit mertebesi yok vatan haini diye geciyo kimse onları anmıyo bile ama bizim sehitlerimiz arkalarında hayır dualarla uğurlanıyor ve herkes tarafından seviliyo ve unutulmuyo.onlarda beddua ile uğurlanıyo ve unutulup gidiyo kimileride bunlaı afdan yaralandırıp serbest bırakıyo.Sehitler olmez bunu bilsinler.

ELAZIĞ'ın Karakoçan İlçesi yakınlarında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK'lı teröristler Uzman Onbaşı Cihan Kızıltaş'ı şehit etti.
Karakoçan'ın kırsal kesiminde dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle Kovancılar Jandarma Komando Taburu'nda görevli Uzman Onbaşı Cihan Kızıltaş şehit oldu.
Giresunlu olan şehit uzman Onbaşı Kızıltaş için bugün Elazığ Askeri Hastanesinde uğurlama töreni yapılarak cenazesi memleketine gönderilecek. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı

BİZİM TÜRK DEVLETİ OLARAK NE AVRUPA BİRLİĞİNE NE DE BAŞKA BİRLİĞE İHTİYACIMIZ YOK.ASLINDA O TOPLULUKLAR BİZE MUHTAÇLAR VE ADAMLAR ÖYLE BİR YERE GELDİLER Kİ SANKİ BİZ ONLARA MUHTAÇMIŞIZ GİBİ OLDU.VE BİZİ YILDIRMAK İÇİN DE PKK GİBİ GELECEĞİ OLMAYAN ÖRGÜTLERİ BESLEYEREK ÜZERİMİZE SALDILAR ÇÜNKÜ BİLİYORLARKİ NORMAL BİR SAVAL OLSA BİZİ YENEMEYECEKLER ONLARA GÖRE EN İYİ ÇÖZÜM YAVAŞ YAVAŞ İÇTEN ÇÖKERTME POLİTİKASI.İNŞALLAH KIYMETLİ İDARECİLERİMİZ EN KISA ZAMANDA AKILLARINI BAŞLARINA ALIP,BU GİDİŞATA SON VERİRLER.YETER ARTIK KAN AKMASIN...

Her şahit haberinde tüylerim diken diken oluyor. Gözlerimden yaşlar ne kardar tutmaya da çalışsam deli gibi akıyor. Nedensiz yere o gencecik yaşta şehit olan insancıkların suçları ne? Allah hepsini en yüksek mertebede şehitlik derecesi ile taçlandırsın...

Allah ailelerine sabır versin...Allah rahmet eylesin,umarım artık teröre yeni kurbanlar vedmeyiz...

izzetöğretmen' Alıntı:
Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan tüm iç ve dış mihraklar emsali görülmemiş bir yenilgiye uğrayacaklar bundan emin olun arkadaşlar Cenab-ı hak askerimize güç şehitlerede rahmet versin yeni yürekler yanmasın ..

İZZET HOCAM DUALARINIZA SONZUZ AMİN DİYORUM.HELE DESON HABERLERİ GÖRÜNCE ÇOK CANIM SIKILDI.ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNİ NE HALE KOYDULAR.:(((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri