Beytepeliler Buraya!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
ben funda herhalde beni aranıza almayacaksınız fezsin,derya. ama bende kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümündenim.benide aranıza alın:(

Arkadaşım tabi ki alırız sen yeter ki iste ve çalış :)

selam
ben 2003 mezunuyum.bizden kimse yok galiba.

slm arkadaşlar bende okl 4 deyim ama okul bitiyoooo:(

slm arkadaşlar bende okl 4 deyim ama okul bitiyoooo

seval sen yoksa bizim sınıftaki seval misin

evet sen kimsin

Hoşgeldiniz arkadaşlar,, sizi çok iyi anlıyorum beytepeyi bırakmak çoooook zorrr:(:( Ayrılalı bir sene oldu unutmadım unutmıcam:(:(...haftaya şenlikler varmış gelcem inşallah...

eskilerden kimse yok ne yazık. nerelerdesiniz BELKİburdan ulaşabilirim sanmıştım Yanılmışım

beytepeli bir yarim var ona aşığım

seval2 ve angel85 siz 2007 mezunları mısınız ben gülay 2007 mezunu ayyy mezun olduk mu ya????? şimdi tabi herkesi atnm telaşı sardı neyse cnm herkes için hayırlısı olsun

SLM bende hacettepeliyimmmm 3. sınıffff

slm ben de yeni kazandım

Merhaba arkadaslar. Ben de 2006 mezunuyum. Derya, Türkan sizi gördüğüme sevindim.

Derya Bİzİm Derya Mi Acaba Tam FotoĞraftan Taniyamadim.2006 Mezunuyum.

Meltemİn Mesajini Yenİ Farkettİm Evet Bİzİm Siniftan Derya Sanirim TÜrkanda Burda Ben De Araniza Sonradan Katilan Zehra:)sİzİ Burda GÖrdÜĞÜme Sevİndİm:)

Meltemİn Mesajini Yenİ Farkettİm Evet Bİzİm Siniftan Derya Sanirim TÜrkanda Burda Ben De Araniza Sonradan Katilan Zehra:)sİzİ Burda GÖrdÜĞÜme Sevİndİm:)

AAA ZEHRA DA GELMİŞ :) CANIM HOŞGELDİN ARAMIZAA

handancım merhaba, msn de göremedim seni burdan yazayım dedim :) nerde bizim kızlar? içimden bir ses yakında bir çok arkadaşımızdan haberdar olacağımızı söylüyor. nermin ben bu arada, dilana,hilale selamlar..

Handannnn :) çok sevindimmm Nermin ve senden sonra artık Elif'i de bekliyoruz buraya :) Umarım iyisindir canım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri