Beyin fırtınası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatma_12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@fatma_12
siyah fon kartonunun üzerine bir insan resmi çizilir..çocuklar aleminyum folyoyu yuvarlayarak insan resminin üzerine yapıştırırlar.daha sonra çocuklara ( eğer vücudumuz metalden olsaydı ne olurdu) diyip düşünmeleri için zaman veriyoruz.düşündükten sonra sırayla çağırıp söylediklerini yazıyoruz. insan resminin olduğu siyah fon kartonunun kenarlarına çocukların söylediklerini bir kağıda yazıp yapıştırıyoruz....

arkadaşlar gerçekten çok farklı şeyler çıkıyo ortaya yapmanızı tavsiye ederim...

HoŞ bİr fİkİr :))

teşekkürler

güzel bir etkinlik

denemeliyim hemen teşşekkürler:)

Fatma siz bu etkinlik sonrasında çocuklardan ne gibi cevaplar alıyorsunuz.En çok -Robot olurdu. Cevabı gelir.Gerçekten insan metalden olsaydı,duygusuz,yorumsuz olurdu. Çok ilginç kısaca insan olmazdı.Sizi bu yaratıcı fikrinizle bizleride düşündürdüğünüz için kutluyorum.İnsanız ozaman insanca yaşayalım bu dünyada.Çok küçük sihirli kelimeler var ya onları kullanalım.Merhaba,günaydın, teşekkür ederim.Söylemesi kolay. İnsanca paylaşımları sağlayan sözler.Nerden nereye geldik,bu faaliyet yaratıcı demiştim.

daha çok; mıknatıs bizi çekerdi, ağlayamazdık,duygularımızı belli edemezdik gibi cevaplar aldım.
resimde koymak isterdim ama ben ilk defa paylaşıyorum ve beceremedim:D
yeni bir beyin fırtınası daha var onuda mutlaka deneyin...
çocuklara SEN ANNE BABA OLSAYDIN ÇOCUĞUNA NASIL DAVRANIRDIN? deyip düşünmelerine fırsat verdikten sonra onları dinleyin yine çok ilginç şeyler çıkıyo bunu da deneyin:D

güzel bir fikir olmuş çok teşekkürler

sadece başın olsaydı nasıl yaşardın? arkadaşlar bunada ilginç cevaplar geliyor.örneğn beni karpuz sanarlardı kamyona koyarlardı diyen oldu:)Sen Atatürk olsaydın çocukalara neler söylerdin yada onlarla neler yapardın? Fil kadar ağır olsaydın neler yapardın?

teşekkürler

bir tanede ben söyleyeyim;iki çocuk bir de patlak top resmi hazırlayıp bu top nasıl patlamış olabilir?
Bu topla şimdi ne yapacağız?
Kendıne daha önce şimdiye kadar kimsenın görmedği bir top çiz.
Bunları aynı sayfaya not ediyorz...
Paylaşım için teşekkrler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri