Berkemcim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berkemcim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:17
allah analı babalı büyütsün..uzun ömürler versinn

ALLAH HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN...

çevreMde BAzI insanLArıN anLAttıkLArı Bnde Önyarqı oLuşturMuştu Bir Ara Çok KorkMuştum Ve evLenDikteN sonRa doĞum yapMaMAyI biLe düŞünmüştüM... ama anLAttıkLArınız eN az aNnemİn anLattıkLArı KAdar qüzeldi aLLAh inŞALLah Bize de NAsiP eder. Teşekkürler paylaşımınız içİn :)

amin tubacım bu en güzel duyguyu rabbim yaşatsın sizede

ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM HEMDE İKİ KAT BENİM DE 2 OĞLUM VAR O YÜZDEN ...ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH

Mevla'm size bağışlasın yavrunuzu.
gülümsemesi bile herşeye değer...

kesinlikle haklısın:)

gerçekten çok duygulandım çok hoştu bizimle paylaştığın için teşekkürler.

TEŞEKKÜRLER:)

doğum çok zor diyolar ama insan bebeğini görünce çektiği herşeyi unutuyomuş. bilmiyorum artık yaşabilirsek görcez :36_1_21:
heralde her kadının isteğidir bebeğinin olması. allah analı babalı büyütsün, mürvetini görmeyi nasip etsin :)

onunla geçen tam 6 yıl 26.12.2001di onu kucağıma ilk aldığımda ilk günkü kokusu hala aynı allah hepinize bu yüce duyguyu nasip etsin en güzel yeni yıl dileğim budur sizlere:)
iyiki doğdun oğlum iyiki varsın:)nice mutlu yıllara hep birlikte hayat ışığım.

Kesinlikle güzel bir duygu olmalı bence müthiş ve bir o kadar olağanüstü bir olayın başrol oyuncusudur anne ve rolu hiç bitmek tükenmez.Bir gün olsun sitem bile etmez Allah bağışlasın çok tarlı bir çocuğunuz var
Bu arada Darısı bizim başımıza Allah bugünleri görmeyi bizede nasip etsin.....
Hayat ışığınıza benden kocaman bir öpücük iyiki var size bu duyguları yaşattığı için.....

amin canım güzel dileklerine:)

inşallah ilkaycım en büyük temennim bu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri