Berke

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berkemcim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
valla berke pek yakışıklıymış talibim hele o benine bayıldım.

walla çok yakışıklı berke bey maaşallah:):)

maşallah çok tatlı bi çocuğunuz allah size bağışlasın ayrıca o benine bittim:)

hayatında mutluluk ve başarılar onunla olsun Allah hayırlı uzun ömür versin

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BENİ GERÇEKTEN ÇOK TATLI DURUYOR EVET
AMA VİRÜSCÜM BERKE SARIŞINNN

berkeyede hayırlı olsun :D başarı hep yanıbaşında olsun... allah onu size bağışlasın... maşallah

berke ye anasınıfında başarılar diliyorum.alış verişte de kolay gelsin her şey örümcek adam olcakmış olsun bakalım ....ne güzel...

amin canlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
ya nagişçim emir büyük yerden alıcaz mecbur:)
berke okadar mutluluğu seven bir çocukki en ufacık bir kalem alsam dahi yada akşam eve giderken yazıcıdan çıktısını aldığım bir masal kağıdı bile onu çok mutlu edebiliyor gözlerindeki o ışıltılı mutluluğu görmek ömre bedel inanın.O yüzden sizler çok şanslısınız bu mesleği yaptığınız için ben bi tane ışıltıyla bu kadar mutlu olurken sizlerin sizlere bakan (doğurmasanızda)bir sürü ışıltınız var ne mutlu size.

sema kararını vermişsin.ansınıfına yazdırmışsın.hayırlı olsun.berkeye başarılar.anıl da örümcek adamlı ve galatasaraylı şeyler istiyor alışverişte.

mehtapçım alışveriş merkezleri öyle renkliki bende hevesleniyorum bıcır bıcır çantalara boyalara:)

her şey onlar için....

herşey onların mutluluğu için aslında.çünkü onların mutlu olması benim için çok önemli.

BERKE NE ŞANSLI ANNESİ ONU NE ÇOK SEVİYOR. MUTLULUKLAR...

Teşekkürler ebru:)
Berke çok mutlu okullu olduğu için ve öğretmenimizi oda bende çok sevdik fotolarını çektim ama ancak akşam ekliycem siteye

Semacım fotoları bekliyoruz.
Eminim çok yakışmıştır.

paylaşımınız için teşekkürler gerçekten sevimli bi çocuk

BU ARADA berkenin okul hayatı süper gidiyor sabah kalkıyoruz ıhlamur çayımızı içiyoruz ballı ekmeğimizi bir lokmada olsa yiyoruz(nasıl olsa okulda kahvaltı yapıyorlar) giyinip çıkıyoruz elele ana-oğul berke okula ben işe:)
dün sar makarayı yapmışlar.birde oyun öğremişler:
bu anne ördek bu baba ördek bunlar yavruları(ellerle gösteriliyor)
vak vak ederler derede yüzerler balıkları görünce
cup cup ederler
birgörseniz onun tatlı dilleriyle söylerken yersiniz ben yiyorum:)

maşallah allah bağışlasın....öle bi anlatmışsınızki....gözümün önünde canlandı :D :D :D

yeni dönem hepimize hayırlı olsun tekrar:)
dün berke ilk önlüğünü giydi görüceksiniz evdeki bayram havasını neredeyse önlüğüyle yatıcaktı sabahta okula giderken çok heyecanlıydı:)

canım benim ya...ne güzel...darısı mehmet akifime:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri