Berke

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berkemcim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
amin gülsümcüm emin ol çabucacık büyüyorlar.
arkadaşlar bugün veli toplantımız vardı ve sınıf annesi oldum hemen her hafta çocuklarla ilgili onların toplu halde yapabileceği bir etkinlik yapmak istiyorum diğer etkinlik konularından faydalanıcam ama sizlerinde fikirlerini bekliyorum:)

Merhabalar yazdıklarınızı okuyunca eski günler canlandı gözümde birden,o ilk hefes o heyecan bambaşka bişi.Benimde iki tane çocuğum var,cocuğun için hissetiğin duyguları anlıyabiliyorum bunlar yaşanması gereken duygular bence duyarlı bir anne babanın çocuğun her zaman yanında olduğunu bilmesi onu eğitim hayatında daha başarılı yapıyo.sanıyorum berkede bu başarıyı yakalayacak çünkü çok şanslıki böyle onu seven duyarlı bir annesi var.allah bağışlasın ve başarılar diliyorum.

çok tatlı ve yakışıklı allah bağşlasın.

Berke yi yani oğlunuzu ne kadar çok seviyor ve onun için ne güzel şeyler öğreniyor paylaşıyorsunuz.Sizin gibi olan velilerime Teşekkür mektubu gönderiyorum.Ama ne yazıkki her zaman çocuklarınızla nitelikli zaman geçirin demek zorunda kalıyoruz.Sizi tebrik ediyorum

amin denizcim
güzel dilekleriniz için teşekkürler.

pekte yakışmış önlük maşallah.berkeyi benim için öp.

berke yarın öğretmenler günü için şiir okuyacak ilk defa topluluk önüne çıkacak ben ondan daha çok heyecanlıyım ama bunu ona asla belli etmemem lazım ama nasıl?:)

Allah bağışlasın.çok tatlıymış ya.

KARDEŞLİĞİ BARIŞI
İYİLİKTE YARIŞI
GÜZELLİĞE VARIŞI
ÖĞRETTİN ÖĞRETMENİM

berke ve beratiye öğretmenimiz

örümcek adam değil spıdermanmiş:)

allah acılarını göstermesin allah bagışlasın askere gıttıgınıde evlendıgınıde yüce rabbim görmeyi nasip etsin

okulöncesi forumlarından faydalanarak yaptığımız rulo etkinlikleri:)
hepinize sonsuz teşekkür:)

Gönderdiim faaliyetleri gördüm orda. Çok hoşuma gitti :)
En güzeli de "spiderman Berkem" :)
Allah bağışlasın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri