Benim Öğrencilerimde Evlenmeye Meraklı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kirazzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kirazzz
Meraba arkadaşlar.Ben Bursa'da Anadolu Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Özel bi kreşte stajyerlik yapıyorum. 17 tanee 5  yaşında şirin mi şirin hepsi birbirinden tatlı öğrencilerim var. Hepsini çok seviyorum ve hepsiyle aram çok iyi.Neyse mevzuya gelelim.
Birgün sınıfım için birşeyler hazırlıyordum. Eylül adında bi öğrencim yanıma geldi ve 'öğretmenim düğünüme gelicek misin?' dedi. tabi bende şaşırdım öyle diyince. Bende 'hayırdır Eylülcüm kiminle evleniyosun?' dedim. 'Alper'le evleniyorum öğretmenim bilmiyor musun? dedi bana:36_1_19: Bende 'hayır bilmiyorum Eylülcüm' dedim.Bana dedi ki' ama öğretmenim ben yaramazlık yapanları düğünüme çağırmıycam çünkü onlar düğünümdede yaramazlık yaparlar'dedi:36_1_21:

BU EYLÜL LE BENİM EVLENMEK İSTEĞİ KONUSUNDAKİ İLK DİYALOGUMUZ.BUNDAN SONRA ÇOK KONUŞTUK.VE EYLÜLDEN SONRA BİR KAÇ ÖĞRENCİM DAHA EVLENMEYİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADI:36_1_21:. BU GİDİŞLE NOLUR ARTIK BİLMİYORUM. GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜNN:d

çok sekerlermiş :)

Tuba ya katılıyorum:):)paylaşımınız için teşekkürler

hay aklınla bin yaşaa emii tubaa:D:Devett yaa topluu bi düğünn yaparsınızz artıkk sizz kreştee...
bizii de çağırır mısınızzz..yaramazlıkk yapmayızz bakk:D:D:D

ayrıca aramızaa hoşgeldinn elifff...
sevgilerrr....

bizde yaramazlıkyapmıyanlardanız bızıde çağırın:)

ay çok tatlılar:D:Dbiz gelebilirmiyiz bilmiyorum:(bizim sınıfın durumu biraz vahim:D:Dazıcık yaramazız biz:Daccık ama:36_11_6::36_1_21:
:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

çok tatlı normal çocuklarmış...
bu ne demek....
eylül en çok alperi seviyor,en iyi onunla geçiniyor...çocuk evde annesini babasını görüyor ve şöylü düşünüyor,annem babam evli ve sürekli birlikteler...aynı evdeler.ben de evlenirsem arkadaşımla hep aynı evde olurum.hep oyun oynarım....
yarın bakarsınız başkasıyla evlenir,birinden boşanır.belki sizle de evlenir hocam eğer severse....

ARKADAŞLAR SİZİ DÜĞÜNE DAVET ETMEM İÇİN ÖNCE GELİN HANIMA YANİ EYLÜL' E SORMAM LAZIM:36_1_21:. SONRA NEYİME LAZIM BANA KIZAR FALANN. YARAMAZLARI KABUL ETMİYORUZZ LÜTFENN:36_1_6::36_1_21:

HE BİDE BİZ KINA GECESİ YAPMIYCAZ HABERİNİZ OLSUN.  ALPER DE EYLÜL DE İSTEMİYOLARMIŞ. BANA ÖYLE SÖYLEDİLERR:36_1_21:

[size=x-large]AYRICAA YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİMMM[/size]:36_3_12:

çok tatlılar yaa evet bende çağırmıcam yaramazlık yapanları düğünüme:P:P teşekkürler kirazz

çok tatlı...paylaşımınız için teşekkürler....

BENDEE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ARKADAŞLARRR:36_3_12:

aaaaaaaaaaa kına gecesi olmadan olur mu hiç:)bizim sınıfta birazcık yaramaz ama olsun biz söz dinleriz:)yaramazlık yapmayızzzzzz:)

ben sadece balonları patlatacam olurmu söz başka bişey yapmayacam

toplu düğün gösterisi yap bence sene sonunda

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri