nashan' Alıntı:ya çok güzel olmuşlar.o kadar şeyi nasıl hazırladınız.tebrıkler walla
Valla hazırladık
nashan' Alıntı:ya çok güzel olmuşlar.o kadar şeyi nasıl hazırladınız.tebrıkler walla
basak752' Alıntı:hepsi harika....özel okulda mı görevlisin gökçe....teşekkürler.....
okulo' Alıntı:mavi beyaz elbiseli çocukların gösteri neydi hocam merak ettim çok hoş gözüküyorlarda
nevertheless' Alıntı:çok hoş görüntüler çıkmış ortaya.çok emek harcandığı ve koşturulduğu belli oluyor.ama değmiş arkadaşım.emeğinize ve çocuklarınızın yüreğine sağlık.tütülerinize ve tütülerin içindeki güzellik timsallerine bayıldım.
baran06b' Alıntı:öğretmenim çok şirinlermiş. bale müthiş. o kıyafet bukadarmı yakışır.
münüş' Alıntı:emeğinize sağlık
cadi57' Alıntı:Canım yaa inanmıyoruum ben bu resimleri daha yeni gördüm..Ama çoookk şeker çıkmışlar canlarım yaaa kimbilir ne güzel bir günmüştür..Senide tebrik ederim canım kardeşim beniimm...Bu tatlı bıcırıkları yetiştirdiğin için..
![]()
izzetöğretmen' Alıntı:Ben bu bıcırıkları tanıyorumOnlar benim KÜçük Dostlarım Yine harika bir gösteri çıkardılar .. Hepsini çok seviyorum Tabi onlarda Beni
![]()
latife' Alıntı:belli ki çok emek verilmiş tebrikler herşey çok güzel görünüyor:thumbsup:
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!