Becayiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meyman_82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Tekirdağ Hayrabolu'da sözleşmeli olarak çalışıyorum.Eşim Balıkesir'in Gönen ilçesinde çalışıyor.Becayiş yapmak isteyen arkadaşlarla Balıkesir'in Gönen,Balya,Manyas ve Bandırma ilçelerinde becayiş yapabilirim ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

van merkezi istersen cvp yaz

Arkadaşlar İstanbul Maltepe merkezde bir okulda sözleşmeli öğretmenin. Türkiye'nin heryerine gitmeye razıyım. ilgilenenler olursa iletişime geçebilirim

van merkezi istersen cvp yaz

arkadaşlar Hatay merkezde belde okulundayım ulaşım çok kolay... İzmirde olup da hatay lı olan varsa degişebiliriz.. Ailem orda oldugu için İzmirde olmak istiyorum..ilgilenler özelime mesaj yazarlarsa sevinirim....

ben bitlis de görev yapıyorum gelmek isteyen arkadaşlar varsa bana özel mesaj olarak bildirsin lütfen haber bekliyorum

becayiş konusunu araştırmadım ama varsa benim için gerekebilecik. henüz 1 yılım dolmadı ancak eşimin tayiyi bitlis e çıktı. şubat atamasına 1 yılı geçmiş oluyorum.
Hocam suz Bitlis'te merkezdemisiniz yoksa ilçelerden birindemi. hangi okuldasınız.
Ben bilecikteyim. bilecik merkezdeyim.

arkadaşım adna ceyhandyım okulum iyi benle değişmek istermisin ve becayiş nasıl yapılıyor bilmiyorum

ArkadaŞlar afyon sandikli da gÖrev yapiyorum.. Fethİyede olupta sandikli li olan bİrİyle yer deĞİŞtİrebİlİrİz...........eŞİm fethİyede......ayrilik Çoook zor...... İlgİlenenlere.......

arkadaşlar becaciyiş için kaç yıl çalışmış olmak lazım bn temmuz ataması ile atandım tebligatım yeni geldi,bitlise gitmek isteyen varsa ve oluosa becayişe varım :)

Şanlıurfadayım, merkez köydeyim. Tüm öğretmenler merkezden köye servis aracılığıyla gidip geliyoruz. Köy merkeze 25 dk. uzaklıkta.
İlgilenenler olursa irtibata geçelim arkadaşlar.
Şayet becayiş hakkımız varsa, istanbulda olan bir arkadaşla yer değiştirebilirim...

arkadaşlar 1.yılım yakında dolacak ve adaylığım kalkacak benim gibi aralık 2009 da istanbulun herhangi bir semtine atanan kadrolu okulöncessi öğretmenlerinin doğu görevi kalkmış sayılıyor.bu yüzden doğu görevini düşünmeden rahatça heryere becayiş yapılabilir.istanbul bağcılar merkez de görev yapıyorum.Bakırköyde Güneşlide,zeytinburnunda,yenibosnada,esenlerde,güngören,fatihaksaray,bahçelievlerde oturupta ters istikamet yani gaziosmanpaşa,eyüp,bayrampaşa,sultangazi,fatih taraflarına gitmekte zorlanan arkadaşlarla becayiş yapılabilir.
YANİ BAĞCILARDAN GAZİOSMANPAŞA TARAFLARINA GEÇİŞ YAPMAAK İSTİYORUM

arkadaşlar 1.yılım yakında dolacak ve adaylığım kalkacak benim gibi aralık 2009 da atanan kadrolu okulöncessi öğretmenlerinin doğu görevi kalkmış sayılıyor.bu yüzden doğu görevini düşünmeden rahatça heryere becayiş yapılabilir.istanbul bağcılar merkez de görev yapıyorum.Bakırköyde Güneşlide,zeytinburnunda,yenibosnada,esenlerde,güngören,fatihaksaray,bahçelievlerde oturupta ters istikamet yani gaziosmanpaşa,eyüp,bayrampaşa,sultangazi,fatih taraflarına gitmekte zorlanan arkadaşlarla becayiş yapılabilir.
YANİ BAĞCILARDAN GAZİOSMANPAŞA TARAFLARINA GEÇİŞ YAPMAAK İSTİYORUM

hocam ciddi misiniz siz ???

ben de ağrı doğubeyazıttayım eşim aydın da ...... aydına yakın herhangi bir yer olabilir..... tabi kim ister ağrıyı dimi ancak eşi olan birisi varsa burada diye yazdım zaten 0541 385 21 00

milli egitimde becayis yok arkadaslar bosu bosuna birbirimizi heveslendirmeyelim konuyu kapatiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri