Becayiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meyman_82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 9 temmuz 2010 da atandim, okul Öncesİ, hakkarİ-yÜksekova-ortaÇ kÖyÜne, buraya gelmek İsteyen, becayİŞ dÜŞÜnen olursa benİ arayabİlİr, 0.505.405 45 91

arkadaşım bir şey merak ettim .bende 9 temmuzda atandım.ama biz daha başlamadık ki becayiş bizi kapsıyor mu?

arkadaşlar bende ısparta yalvaçta görev yapıyprum eşim muğla fethiyede becayiş yapmak istiyorum ilgilnen olursa tel 0536 321 47 84

Arkadaslar ben 10 aydir dİyarbakirdayim malatyaya gelmek istiyorum ama cok arastirdim becayiŞ kesİnlikle yoooooooookkkkkkkk

ben bingöl/karlıova 11 mart ilköğretim okulundayım.çoruma,amasya,samsun,kastamonu,kırıkkale.çankırı,yozgat,tokat. yazdığım illerden herhangi bir yere becayiş yaparak gelmek istiyorum.05056873987

hocam bende 9 temmuzda karlıovaya sözleşmeli atandım acaba nasıl bi yer karlıova.

Ben D.bakır Bismilde merkeze 5km yakınlıkta çok rahat bir köyde Köseli Köyü İÖO'nda görev yapıyorum,internetten okulu ve köyü inceleyebilirsiniz..Amasya,çorum,samsun,tokat.. yakın iller ya da batı karadeniz. yazdığım illerden herhangi bir yere becayiş yaparak gelmek istiyorum.

afedersiniz ama becayiş ne demek biri bana kapsamlı açıklayabilir mi?

zeyno hocam becayiş demek atandığın yeri bir başkasının atama yeri ile değiş tokuş etmek demek...

zeyno hocam becayiş demek atandığın yeri bir başkasının atama yeri ile değiş tokuş etmek demek...

aydınlattığın için sağol beşra hocam, ee bu çok güzel bişey bence, hele bi atanalımda becayiş yaparız belki :)

van özalp teyım bursa balıkesır manısa ızmır bılecık adana osmanıye mersın k.maras g. antep becayıss yapabılırım

Arkadaşlar İstanbul Maltepe merkezde bir okulda sözleşmeli öğretmenin. Türkiye'nin heryerine gitmeye razıyım. ilgilenenler olursa iletişime geçebilirim

arkadaşım ben de samsun bafra akalandayım olur mu uyarsa yaz bana

mrb arkadaşlar ben muş vartoya atandım eğer başlamadan yada sonradan becayişoluyorsa gidipgörevime başlarım. van merkez ve ilçeleri ile kayseriyozgat sivas nigede yani iç anadolu ve diğer yerlerde becayiş yapabilirm...

ben de amasya istiyorummm... diyarbakırdayım yerim çok rahat ama ailemmmm.. çok özlüyorum..

dıyelımkı bı arkadasla anlastık ne yapmamız gerekıyo gercekten oluyomu ben bursadayım 2 yasında kızımı bırakıp van özalpe gıdıcem eger mumkunse becayiş inşallah bi arkadas bulurum. allah herkesın yardımcısı olsun.

mrb minniş arkadaşım bende evim bursada ama bende gölcükte görev yapıyorum,siz sadece vanı istiyorsunuz galiba

yok arkadasım yanlıs anlamıssın ben vana atandım eger becayıs oluyosa bende bursa ve cevresı yada adana ve cevresı ısterım...

Arkadaşlar benimde ağrı patnos ilçesine çıktı 5.5 aylık hamileyim varsa yer değiştirmek isteyen karadeniz bölgesi cıvarı olur ben samsun da oturuyorum. ilgilenen varsa lütfen cevap yazın

Düzce Merkezde Okulöncesi Öğretmeniyim eşim Ankara'da çalıştığından dolayı Ankaraya gitmek istiyorum Ankara'dan Düzce'ye gelmek isteyen Okulöncesi Öğretmenler varsa görüşebiliriz.
kaya_y42@msn.com Tel:0 542 610 12 02

arkadaşlar ben bitlis merkezde merkeze 5 km uzaklıkta çalışıyorum batman merkezi istiyorum becayiş yapmak istiyorum ilgilenler varsa no 05068895279

ben de amasya istiyorummm... diyarbakırdayım yerim çok rahat ama ailemmmm.. çok özlüyorum..[/QUO

bende amasya yı istiyorum insallah hepimize yer açarlar ......esim ailem herseyim orada .allah yardımcın olsun bu arada tanısıyoruz dur mutlaka ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri