Bazı evraklar gerçekten mecburimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elifahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elifahmet
Arkadaşlar gelişim kontrol listesi gözlem gelişim dosyasının yerini tutmuyor mu ?Ayrıca planlarımız açıklamalı oluyor etkinlik formatının yerine kullanılamaz mı?cevaplarsanız sevinirim.Bu formların hepsini tutan var mı,nasıl vakit buluyorsunuz.yeni gelen yazıyla seneye ablalar da olmayacak.evrakları ancak evde tutabilicez.

elifahmet hocam ben de yaklaşık 2 aydır başladım sözleşmeli, geldim geleli eksik tamamlamaya çalışıyorum önceki hoca tuttuğu evrakları ya yanında götürmüş, ya da en önemli evrakları tutmamış off ne yapıp ne yapmayacağımı bilmiyorum ben de şu an zor durumdayım :( hangi evraklar zorunlu biliyorsanız beni de aydınlatır mısınız?

Hocam mesela anekdot ve gözlem formlarından her öğrenci için doldurmak şart mı? Bilen hocalarım lütfen yardııımmm..

Hocam anekdot ve diğer gözlem formlarını tutmak şart(sistematik gözlem,oyun gözlem vb)Benim oluşturduğum evrak listem ve müfettişin bu yıl verdiği evrak listem var ancak sınıfımda şu an.Yarın akşam yardımcı olabilirim sitede vardı diye biliyorum ama...Yaklaşık 30 a yakın form tuttum bu yıl ve yine de bir eksiğim olduğunu söyleyerek şok etti beni müfettiş:(((

hocam çoook teşekkür ederim ALLAH onların gözünü doyursun :)

bana gelen müfettiş sadece veli toplantı ve zümre tutanaklarıma baktı..diğer hiç bişeye bakmadı..ama tutmamız gereken bir çok evrak var..kimi müfettişler biliyo kimisi de bilmiyo..gelişim kontrol listaleri mutaka sene de 2 kez dolduruluyor..ayrıca etkinlik formatı hazırlamaya gerek yok..anektod , oyun gözlem , sistematik gözlem formları ve kazanım değerlendirme formlarını dolduruyoruz..ayrıca gelişim raporları da var.. öğrenci dosyaları içine koyuyoruz bunları da..zümre ve veli toplantı tutanakları tutuyoruz..yıllık ve günlk planlar..öğretmen devam çizelgeniz olmalı..aklıma gelenler bu kadar!!!

teşekkür ederim :)

benden kayıt defteri istedi müfettiş idareden alacaksın dedi hemen yönetmelige baktım 2009 yılında kaldırılmış kendilerinin bile haberleri yok benden isityorlar çok gülüyorum böylelrine bilmiş zannedipte bilmeyenlere sırf eziyet olsun diye bilip bilmeden araştırmadasn bizden isitoyrlar.

hocam ne diyorsunuz ya:)) bana gelen müfettiş eksik bulamadı eldeli toplama öğrettiniz mi diye sordu hocam!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri