Bazı Çocuklar Anne ve Babalarının HAYVAN! Olmasını Diler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
şimdi izleyebildim ancak vidoyu!gerçekten anne babamın hayvan olmasını isterdim!ne güzel olurdu dimi..

:36_1_6:ya çok kötü gerçekten,insan nasıl kıyar yavrusana nasıl el kaldırır.hani tamam sinirlenirsin azarlarsın ama öyle bir dövenler varki.hayvan yapmaz bence,keşke biraz daha duyarlı olabilse insanlar.gelecegimizi çizdigimizi unutuyoruz o çocukları yetiştirirken.biz nasıl egitirsek öyle olurlar ,farkında olmadan cani,katil,hırsız yetiştiriyoruz.o yüzden biraz daha dikkat

paylaşım için tesk

ÇOK ANLAMLI VE TEK KELİME İLE ANLATILMALI İNSAN OĞLU ELİNDEKİNİ KIYMETİNİ ANCAK KAYBEDİNCE ANLIYOR ÇOCUKLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN ONLARI DİNLEYİP ANLMAYA ÇALIŞALIM ANLAMIŞ GİBİ NUMARA YAPÖAYILIM ONLA BİZİM GELECEMİZ GELECEMİZİ İYİ EĞİTİM SAYGI SEVGİ İLE BÜYÜTELİM

SADECE ANA BABA İÇİN GEÇERLİ DEĞİL BU. BAZEN NE YAZIKKİ İNSANLAR HAYVANDAN BETER OLUYOR...

kızın bakışı çok etkiledi beni gerçekten anlamlı bır video teşekkürler

teşekkürler

gerçekten çok hoş

keşke sonu o şekilde bitmeseydi ve bazı anne babalar bıraz daha anlayışlı olabilselerdi........

gözlerim dolduu.. bu hafta içinde oldukça anlamlı oldu benim için.. paylaşım için teşekkürler..

çok anlamalı ve güzel bir msj veriyo tabi anlayan anne babalara. bunu yapan anne babalar zaten bu sitede olamazlar heralde çünkü bu insanlar gelişmeye ve yenilenmeye daima kapalı olanlardır tıplı beyinleri gibi....

çok güzelmiş teşekkürler

çok teşekkürler...yazık o kendilerinden olan bi parçanın değerini bilemeyen insanlara.....

sonunu izleyince bogazima bir dugum saplandi... son zamanlarda o kadar cok rastlar olduk ki bu tarz olaylara gercektende icler acisi... paylasiminiza tesekkurler

o şiddete maruz kalan çocuklar için gözlerim doldu göz yaşlarımı tutamadım. İçimizde hayvan deyip küçümsediğimiz ama hayvan kadar olamayan insanlar.

var ne yazık ki .....

malesef günümüzde böyle insanlar var.çocuklarımız bizlerin yarını.

oldukça anlamlı

çok güzeldi anlamlı.hayvanlar bıle kımı anne babadan daha iyi şefkatle bakıyor yavrularına.

ÇOK TEŞEKKÜRLER BU KADAR GÜZEL Bİ VİDEOYU BİZLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri