basvurusunu yapanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagla8710
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
tamam ozaman, demekki müdür şifreyi kendisi oluşturup veriyor. bizim okulda müdür olmadığı için ben kendim oluşturdum

korkmaz hocam başvuru yapmıyorsunuz siz.sadece 1 eylülü bekleyeceksiniz.sizin gibi başka bir okula atanıpta gitmek istemeyenler başvuruda bulunacaklar

sözleşmeli olarak çalıştığımız günlerde sayılıyor. eş durumu başvurusu için ne kadar zamanımız kaldıysa, aynen geçerli. yani bu süre sıfırdan başlamıyor. bu heryerde yazıyor zaten. kararnamede de yazıyor hocam

sagolun hocam bende ole anladım ama insan emın olamıyo işte :)

peki ücretli çalıştığın yılları hizmet birlerştirme yapabiliyomuyuz puan almak ıcın sozlesmelıde yapıyoduk

peki ücretli çalıştığın yılları hizmet birlerştirme yapabiliyomuyuz puan almak ıcın sozlesmelıde yapıyoduk

kadroya geçildiğinde otomatikman çalışılan süreler işleniyor.ücretli için dilekçe vermeniz yeterli

kesin mi kii bu şimdii ben 1yıl bekleyecekmiyim.ama aday memur olarak atanmıyoruz diye biliyorum....stjerliğim kalktı benim sözleşmeli olarak,kadroya geçince ağustos eş durumuna yetişiyor muyum..çok çok önemli bu benim için..

evet hocam ağustosta eş durumu tayini isteyebiliyorsunuz...

mebbis başvuru sayfamda göreve başlama tarihim 01.01.2010 yazıor fakat ben ekim 2009da göreve başladım.Siz de böyle bir durumla karşılaştınız mı? Ne yapmalıyım?

bende yaptım başvurumu. Hayırlısı olsun artık..

Değerli Öğretmen arkadaşlarım, Size başvuruyu yapacağınız linki gönderiyorum, Size, OKulunuz tarafından daha önce verilen MEBBİS şifresi ile sisteme girmeniz ve oradan tercih yapmanız gerekiyor...

Kullanıcı Adınız: TÜrkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranız Şİfre ise OKul Müdürlükleri tarafından daha önce verilmiş olması gerekiyordus en ebaşından beri.

Başvuru için: https://mebbis.meb.gov.tr/login1.aspx

az önce yaptm başvurumu..yapan herkese ve bana (((; hayırlı olur inş...

arkadaşlar başvuru sayfası çökmüş çalışmıyor şimdi başvurusunu yapabilen var mı???

arkadaşlar mebbisten başvurunuzu yaptıktan sonra 3 tane çıktı alıyorsunuz.. Kendi okulunuza mühürletip onaylatıyorsunuz. 1 nüshası okulda kalacak.. Onlarda Mebbisten onaylayacak.. Kalan 2 örneği İlçe Meb e gönderiyorsunuz. Başvuru için bu Cuma son dediler. Bİlginiz olsun..

arkadaşlar zannediyorum ilk siber saldırı resmi sitelere oldu açılmıyo siteler..

arkadaşlar ben onaylatmadan önce çıktı almayı unuttum.Müdürüm çıktı almadığımı bilmiyormuş hemen onay butonuna bastı.Bir sorun olur mu onaylanmamış çıktının olmamasının?

arkadaşlar ben onaylatmadan önce çıktı almayı unuttum.Müdürüm çıktı almadığımı bilmiyormuş hemen onay butonuna bastı.Bir sorun olur mu onaylanmamış çıktının olmamasının?

Hocam çıktısını 3 tane alcaksın
mdüüre onaylatıp mühürletip
ilçeye götürceksin
2 nushayı
senn müdürün mebbisten kurum onayı yapacak..
ilçedeki şube müdürüde ilçe onayı yapacak.. ben bugün hepsini hallettim çok şükür.. İlçe onayı için Cuma son dedi müdürüm ama .. Yarın halledin..

Serkan hocam onaylanmış çıktıdan alsak sorun olur mu? Müdürüm çoktan onayladı bile.Yada ilçe mebten iptal edip tekrar mı yapayım yarın?

Serkan hocam onaylanmış çıktıdan alsak sorun olur mu? Müdürüm çoktan onayladı bile.Yada ilçe mebten iptal edip tekrar mı yapayım yarın?

zaten mebbisten onaylatıp çıktısını oyle alıyoruz hocam.

Mebbis başvurumu yaptıktan sonra raporu yazdır butonuna tıklamadım direk müdür beyin yanına gittim o da hemen onayladı.Onaydan sonra onay öncesi çıktı almadığımızı hatırladık.Herkes onay öncesi çıktıyla gelmiş.Benim göreve başlama tarihimle ilgili sorunu halletmem gerektiği için işim akşama kalmıştı.Öyle bir karışıklık oldu.Şu an elimde onaylanmış çıktı var sayfayı yazdırıp çıkardm.Yazdır butonu açılmıyor normalde.

arkadaşLar ben de yaptım bugün. serkan hocanın dedigi gibi 3 tane çıktı alıyoruz.müdüre onaylatıp biri okulda kalacak diğerlerini de ilçe mebe götürüyoruz.sıkıntı yapmayın pazartesi 17.oo ye kadar yapabiLiyormusuz :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri