Başka bölümden mezun olanlar okulöncesi öğretmeni olarak görev veriyorlar!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cigdos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
flaşşşşşşşşşşşşşşşşş
arlkadaşlar alım olmayacak kasımdda seminere bugünden itibaren hız kazanıyor 2 haftaya kadar biter seminer proğramı sınıfcılar ücretli alınacak bizdende üzretli alım yapılacağı açıklandı beklemeyin alım çoğumuz açıkta kalacağız sınıfcılara yakında kadroda verilir uyanın diğer sitelerde bakanlığa mektup hazırlandı sizde faks çekin ben buraya yazacam faks numarası yarın çok geç olmadan sesimizi duyuralım

pes doğrusu bizi yıldırmak için ellerinden geleni yaptılar,birleşelim ve buna bir dur diyelim arkadaşlar.

evt harekete geçme zamanı son sınıf öğrencileride bu duruma dur demel,i onların seneye önleri kapanmış olacak

nimet çubukçu faks 4173987 numarası 4191596-97 okulöncesi forumda mail adresleride var oralarada yollayın sesimiz çokkk çıkmalı

Yaa ücretli çalıştırıyorlar evet de atamayı engellemez diye düşünüyorum. e ozaman usta öğreticiliği neden kaldırdılar? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? kadroyada alsınlar olsun bitsin ozaman. hayret bişey ya...

allahım ne yapacaklarını şasırdılar ya.bız burda bağırıyoruz bas bas bizim sesımızı duymuyorlar gidip başka bölümleri alıyolar ya.bu ne saçmalık.

arkadaslar okulöncesi eğitim genel müdürlüğünün sitesınde bi haber var.branş dışından kişilerin anaokullarına yöneti olarak atanamayacağı.yönetici olarak atanmazsa öğretmen olarak hiç atanılamazzzzz.bizlerin bunu onlara kesın bı dılle anlatmamaız gerek

genel müdürlük faks numarası 4180559 lütfen daha fazla sessiz kalmayalım sesimiz çıksın bu numaraya faks çekin

Arkadaslar ben obur siteden mektubu aldim.ve okulÖncesİ eĞİtİm genel mÜdÜrlÜĞÜnÜn web adresİne gÖndereceĞİm.olur deĞİlmİ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri