Baraj bellİ oldu... 46,798

Arkadaşlar ben Bursa il Milli eğitimi aradım. Ne kadar ihtiyaç bildirdiniz diye. Onlara henüz kasım ataması ile ilgili bir haber bildirilmemiş bile. 588

588 ne arkadaşım???

tamamen moralim bozuldu ne bu ya sınıfcıları seminere alıyorlar napmaya calışıyorlarki anlayamadım

arkadaslar en ıyısı eylem yapalım.pankart hazırlayalım kanallara cıkalım:D

arkadaşlar ben 57 ile atandım bildiğim kadarı ile taban 46 ya düşmüş 48 le atananlar var

cevabım sana değil bilmeyenlere idi canımm

46 ile atananlar var.46.7 gerisinı hatrlamıyorum.en son orada kaldı

46.265 ile atanamadım.sizce kaç alım olması lazım atanabilmem için teşekkür ederim arkadaşlar inş. herkes atanır

arkadaşlar bana göre bu seminer sınıfçıları kasım atamasından sonra kalacak olan açığa hazırlıyo çünkü hesap edin seminer 60 saat
bu saati 2 weya 3 haftaya bölsek eeeee neye denk geliyo kasımda atama olacak bitecek sınıfçılar daha ancak sertifika alıp açıkları kapatacaklar bilmiyorum ben böyle düşünüyorum

arkadaşlar bana göre bu seminer sınıfçıları kasım atamasından sonra kalacak olan açığa hazırlıyo çünkü hesap edin seminer 60 saat
bu saati 2 weya 3 haftaya bölsek eeeee neye denk geliyo kasımda atama olacak bitecek sınıfçılar daha ancak sertifika alıp açıkları kapatacaklar bilmiyorum ben böyle düşünüyorum

Aynen öyle düşünüyorum ben de...

46 puanla acaba nerelere atama oldu bilen var mı?

hocam benım merakım kasım ataması olcakmı tesekrler

arkadslar bole bı semıner olacagı kesınmı solentı vardı ama resmı acıklama varmı bılmıyorum.ınsalh atnırz kasımda.

benim puan 39.259 acaba kasımda atanabilirmiyim??.kendime çok kızıyorum bu puanı aldığım için.

arkadaşlar bütün iki yıllıklar şehrin en göbeği merkeze ücretli olarak atanmışlar.hiçbiri boşta kalmamış.açık okadar çokki burdanda anlaşlıyo.

google yaz arkadaşım tv kanalları iletişim mail adresleri çıkıyor lütfen hepimiz çaba sarfedelim mail yağmuruna tutalım duyarsız kalınmayacaktır sınıf öğretmenlerine mesleğimizi hediye etmeyelimmmmm.........

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri