Banka promosyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
bravo arkadaşım insan hakkını aramalı tabi. biz susdukça zaten hakkımız yemeye cesaret edebilirler. bravo tebrikler

ARKADAŞLAR BU PROMOSYONLARLA İLGİLİ OLARAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ (Dağıtımda Bordrolardan maaş alanlar dikkate alınacaktır.) DİYE BİR MADDE EKLEMİŞ.BUGÜN OKULUMUZA GELEN YAZIYI KADROLU ÖĞRETMENLERE İMZALATTILAR.BU MADDE USTA ÖĞRETİCİLERİN ALMAYACAĞI ANLAMINAMI GELİYOR.YOKSA BİZİMDE HAKKIMIZ VARMI?BU ARADA 2 SENEDİR USTA ÖĞRETİCİLİK YAPIYORUM VE AYNI OKULDAYIM.BU KONUDA YAPABİLECEĞİM BİR ŞEY VARMI?KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER

ya arkadaşlar ebn hiç bişey anlamadım bu işten bende usta ögreticiyim bendemi alcam bi yardımcı olurmusunz yeni duydum böle bişey valla

ben usta öğreticiyim ve aldım. bu iş milli eğitimin yazdığı yazıyla olmuyor. genelgedeki ifade şu:TÜM PERSONELE EŞİT DAĞITILMASI. siz ısrarla hak aramazsanız kimse size birşey vermez. okul idaresine dilekçe yazın ve neden alamayacağınıza dair yazılı cevap isteyin. sonra bir dilekçe de ilçeye yazın ve okuldan aldığınızın fotokopisini ekleyin (tabi verirse:) sırayı takip ederek şikayete devam:):):) sonuca ulaşana kadar.

nasıl bi dilekçe yazacagız bi anlatırmıısnız

arkadaşlar bende böyle bişey duymadım daha önce bende usta öğretici olarak çalışıyorum ama biizm bankamız falan değişmedi neye bağlı olarak bu para veriliyor hiç anlamdım doğrusu yardımcu olursanız sevinirim.

ya arkadaşlar benim böyle birşeyden hiç haberim yoktu.ben 25 şubatta ücretli öğretmen olarak atandım.bana da verilmesi gerekiyor mu.tam anlayamadım.cevaplayabilir misiniz.

Usta öğretici arkadaşlarda alıyor bildiğim kadarıyla ama ben 288-320 YTL'yi anlamadım. Altı ayda bir verilecek biliyorum. Eşit olarak bölündüğünde bizim 66 YTL ediyormuş müdür öyle söyledi. ata arkadaşım sizin aldığınız sanırım 288 YTL demiştiniz, bu altı ayda bir alacağınız para mı?

tebrikler ata . Ben henüz almadım 8. yılımı kadrolu çalışıyorum.İle bağlı olan başka ilçeler alıyor ama bizde verilmiyor.Bide herkes kahraman yaa. parayı istemiyorlar .valla bunun nedenini siz düşünün bulması kolay.bense hakkımı istediğim için cimri kendini düşünen öğretmenim :) herkezin iki tane yüzü var valla.Hele bu işi usta öğretici olarak görevlendirilmiş olan bi arkadaşımın gerçekleştirmesi çok hoşuma gitti.konuyu saptırdım ama bide bu boyutu var.Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.Özellikle usta öğreticiler haklarınızı alın 2 ınıf öğretmen pozisyonundan kendinizi anca ata arkadaşım gibi bilinçli ve dişli olarak kurtarabilirsiniz.çünkü bu muameleyi hakketmiyosunuz.

ilk sene çalıştıgım okulda müdür genellikle yaz dönemine getirdiği için ücretlileri kaynatıyormuş. ikinci senemde okul müdürü harika bi insan sözleşmesi bizde göründüğü halde farklı okulda görev yapan öğretmenin hakkını bile ayırdı çağırdı parasını teslim etti.
aç gözlü müdürler yedirtmiyorlar normalde senin hakkına düşen bişey ama yesinlerde doysunlar

kızlar bu banka promosyonunu müdür mü veriyo yoksa bankadan mı çekiyoz.bende 2 yılda bir veriliyomuş diye duydum.ocak ayında veriliyomuş diye duydum. ne kadar doğru bilmiyorum.

biizim ilçede değişiyor bankamız şu anda zümre toplantısında alınacak bütün öğretmenler dendi ama müdürüm 2 gün önce geldi ve usta öğreticilerin ücretlilerin almayacağını söyledi hala anlamış değilim yani bu konuyu.

ya arkadaşlar bu işten hiç haberim yoktu şimdi gördüm ben 2 yıldır çalışıyorum. usta öğretici olarak geçen yıl bir ilköğretim okulunda çalıştım artı yazın da yaz okulu altındada aynı okulda çalıştım şimdi bu yılda bağımsız anaokulunda çalışıyorum.fakat hiç böyle birşey almadım..benim şuanda alma gibi bir olanagım varmı arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim....almam için ne yapmam gerekiyor.....cevap yazrsanız sevinirim......

biizim ilçede değişiyor bankamız şu anda zümre toplantısında alınacak bütün öğretmenler dendi ama müdürüm 2 gün önce geldi ve usta öğreticilerin ücretlilerin almayacağını söyledi hala anlamış değilim yani bu konuyu.
arkadaşım alabilirsin hakkını yedirme ben geçen sene almıştım

arkadaşlar bu 500 tl hangi illerde böyle ben elazığdayım iki yıl aldık biri 180tl idi diğeride 150 gibi bişey net hatırlamıyorum.

arkadaşım alabilirsin hakkını yedirme ben geçen sene almıştım
nerde çalışıyorsunuz siz?buğün müdürümü yeniden sordum ve ücretlilerin beli bir sürekliliği olamdığı için vermeyecekekrini söylemişelr ona bende milli eğitime yazı yazmayı düşünüyorum niye alamadığımızla ilgili.

bende pazar günü m.e.b.na mail attım. alma hakkımız varmı diye cevap daha gelmedi.

bende meb soru yazdım daha cevap gelmedi bekliyoruz bakalım

arkadaşlar ben kadroluyum ama beraber çalıştığım usta öğretici arkadaşlar promosyonlarının bankaya yattığını söylediler. Boluda yatırıldı hesaplarına

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri