Balıkesir Okul Öncesi Semineri 20 Aralık 2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende taa öğrenciliğimden beri katılmayı çok istemiştim önce ben kocaeliye atanadım ardından samsunda baktım ki seminerler düzenlenmiş şimdi burda izmitteyim balıkesire çok yakınım gelme imkanım var ama ogünde temel eğitimden sınav olucaz sanırım :(( bir türlü nasip olmadı seminerlere katılmak offf offf :((

çok şükür arkadaşlar bugün stresimi baya bir attım :) herşey yolunda ev sahipliği yapınca stres yapıyor insan. destekleyen arkadaşlarıma da teşekkürler. sanırım beklediğimizden kalabalık olacağız :)
hocam bundan sonraki seminer inşallah ankarada olur mutlaka katılırım ankarada yapmak için geç bile kaldınız ulaşım açısından heryere yakın

Merhaba,

Konuşmacılar ile ilgili detaylı bir bilgi alabilir miyim? Özgeçmişleri de olabilir...

Verimli çalışmalar dilerim.. Görüşmek üzere inşallah.

Bol katılımlı ve guzel olur inşallah.

biz balıkesir necatibey eğitim fakültesi okul öncesi bölümünden 40a yakın kişi katılmak istiyoruz size nasıl bilgi vereceğiz bu kişilerin isimlerini size nasıl ulaştıracağız?

biz balıkesir necatibey eğitim fakültesi okul öncesi bölümünden 40a yakın kişi katılmak istiyoruz size nasıl bilgi vereceğiz bu kişilerin isimlerini size nasıl ulaştıracağız?

Kayıt içi Harun beyle iletişime geçebilirsiniz
0542 565 0987

slm millet
10 kişi toplandık ama bankaya ücreti ayrı ayrı yatırsak kabul edilir mi ?? bi fikri olan warsa acil cevap yazsınnn

slm millet
10 kişi toplandık ama bankaya ücreti ayrı ayrı yatırsak kabul edilir mi ?? bi fikri olan warsa acil cevap yazsınnn

Ayrı ayrı yatabilir ama yatırırken isim belirtin lütfen.

tesekkür ederimm

inşallah bol katılımlı güzel bir seminer geçireceğiz arkadaşlar zaman daralıyor kayıt yaptırmak isteyenler sona kalmayın derim :)

ön kayıt yapıldı paralar yatırıldı asıl kayıt oldu geriye sadece 20 kasımı beklemek kaldı :)
bu arada bende balıkesirdeyim hocam yardım edilebilecek bişey varsa herzamn arayabilirsiniz seve seve yardımcı olurum

yeni atandık seminerlerimiz başlamak üzere inşallah bu seminerimize denk gelmezz... yoksa çokk üzülürüm yaa

hayırrr ervaaa :( gelmez gelmez inşallah hem onlar sabah erkenden başlıyor yetşirsin buraya

ayvalıktan balıkesir e gelmem 3 saat zati :( inşallah başlamaz müdürüme sordum daha hbr yok dedi. valla hocam ben balıkesire gitcem ona göre dedim..

Merhaba ben Bursadan katılıcam bana tam olarak adresi yazarmısınız ilk defa gelicem Balıkesir e yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Merhaba ben Bursadan katılıcam bana tam olarak adresi yazarmısınız ilk defa gelicem Balıkesir e yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
balıkesir otogarında indiğinizde binebileceğiniz tek bir araç var mavi otobüsler ona bindiğiniz zaman son durak çarşı merkezidir zaten. otobüs sizi tam olarak seminerin yapılacağı binanın önünde indirecektir.

paraları yatırdık yerleri ayırttık heyecanla 20 aralıkı bekliyoruz :)

Vakit daralıyor son kayıtlar arkadaşlar ...

aldım biletimi geliyorummm.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri