Balıkesir Okul Öncesi Semineri 20 Aralık 2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok yokk çıkmaz inş. heyecan yapma relax:))

ben gelcem allahın izniyle yanındayım merak etme :)
ek ders yatar yatmaz biletimi ayırtıyorum :)

arkadaşlar merak ettiğim bi konu var. bu seminerin kontenjanı kaç kişilik?? ayrıca daha önce hiç katılmadım seminere ve önce parayı yatırıp daha sonra kayıt yapıldığını belirtmişsiniz, kayıt yaptırdığımda kontenjan fazla olur da alınmazsam yatırdığım ücret ne oluyor ? şimdiden teşekkürler :)

bende gelecegim ins arkadaslar

Bir aksilik çıkmazsa 2 kişi katılmayı düşünüyoruz, teşekkürler

merhaba ben bursada kalıyorum balıkkesire gelebilirim sadece katılım belgesi ücretimi var.hem ben ögrenciyim ama açık lise okuyorum ben gellebilirmiyim..

ilk önce arayıp yer mi ayırtmamız gerekiyo yoksa bankaya parayı yatırıp öyle mi aramalıyım...

cok guzel..devami gelir insallah,Kibrisa da bekleriz:36_15_4::36_15_4:

bende katılmak isitoyrum ama o hafta hizmet ici kursum var
manisada yapsanız

merhaba ben bursada kalıyorum balıkkesire gelebilirim sadece katılım belgesi ücretimi var.hem ben ögrenciyim ama açık lise okuyorum ben gellebilirmiyim..
sadece katılım belgesi ücreti var arkadaşım. Seminerimiz kendini geliştirmek isteyen herkese yönelik sizleri de aramızda görmek sevindirir

balıkesir terminalde otobüsler bırakıyor inip mavi renkte sehir içi otobüsleri var onlara biniceksiniz ve eski terninal son durak ordan seminer salonunu söyleseniz herkes gösterir. Bu arada bu seminer için paraları en son nezmn yatırabiliyoruz.

çok şükür arkadaşlar bugün stresimi baya bir attım :) herşey yolunda ev sahipliği yapınca stres yapıyor insan. destekleyen arkadaşlarıma da teşekkürler. sanırım beklediğimizden kalabalık olacağız :)

bende gelmek ıstıyorum yer kaldımı acaba balıkesırdeyım ??

peki son katılım tarihi ne zamandı?

ben katılıcam

kontenjanlar dolana kadar katılım var son gün diye birşey yok arkadaşlar yarıdan fazlası doldu kontenjanların ... geç kalıpda sonra pişman olmayın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri