Bakmadan geçmeyin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sudamlası1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sudamlası1
" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">load/neresi/th/000_1925.JPG" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">[/URL]" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">t/resim/upload/neresi/th/000_1934.JPG" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">[/" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">iforum.net/resim/upload/neresi/th/000_1938.JPG" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">[/URL]URL]PG" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">[/URL]

hocam bu resimler çorba olmuş...karışık karışık yinede teşekkürler..çok güzel çalışmalarınız varmış,ellerinize sağlık

teşekkürler kusura bakamayın ilk resim göndermem bidhakine daha düzgün olur inşl

teşekkürler hocam

sayın su damlası arkadaşım ATATÜRK'E türban taktınız olmamışşşşşşşş:hhf:

teşekkürler...

harikalar özellikle sınıf mevcutları kelebekler farklı durmuş kelebeklerin kenarları grafon içi folyo mu

hepsi de çok güzel.emeğinize sağlık

GÜzel ÇaliŞmalar Hocam TeŞekkÜrler:)

etkinliklerin hepside çok güzel
ellerinize ve emeğinize sağlık
paylaşımınız için teşekkürler....

hocam hepsi birbirinden güzel heleki türkiye haritasını görünce daha mutlu oluyorum o projeyi ilk ben yapmıştım
benim eserim beğenip yapmanıza sevindim doğrusu

teşekkürler

canlarım nickli arkadaş osizin gördüğünüz türban değil böle bişeyin mümkün olmadığınıda biliyosunuz kumaştan çelenk dikattinizi özellikle çekerimmmmmmmmmm

hocam elleriniz sağlık güzel olmuş

gönül hocam biz sizden etkilenerek yaptık biz etkinliği birazdaha büyüttük okuldaki tüm sınıflarla birlikte yaptık 3 metre boyutunda oldu ortadaki resimler öğretmenlerin ve öğrencilerin resmi çok güzel oldu :):)teşekkürler

kelebeklerin etrafındakii gümüşrengili kısımı hediye paketinin arkasını kullanarak yaptık

süppper olmuş hocam ellerinizie sağlık:::)))) devamını bekleriz:)

teşekkürler hocam..

teşekkürler hocam

çoook güzeller teşekkür ederim canımmm...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri