bakanlıktan açıklama geldiii:))))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rind-işeyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
arkadaşlar diğer bölümler mebi ve üst makamları arayıp baskı yapıyorlrmış okulönceci almayın diye arkadaşlar bizde susmayalım durmayalım bizde sürekli arayıp okulönceci alın diyelim en azından tepkimizi görsünler. almazlarsa büyük bü tepki oluşacağını anlasınlar ağlamayana meme yok arkadaşlar gerekli numaraların hepsi memurlar.net forumda war.

arkadaslar koskoca bakanlık ıkı sacma söze mı bakacak

arakadaşım ben boluluyum konya ereğlide yaşıyorum görev nedeniyle bolu deyince biraz heyacanlandım nasıl oralar bende kasım atamasında yazacam inşallah haber almak isterim sizden

bende konya ereğliliyim hocam; hangi okuldasınız, memnun değilmisiniz ereğliden:) ben de ereğliye geçmek istiyorum herkes kendi memleketini istiyor tabi:)

hayırlı haberleri bekliyoruz. hayırlı olsun arkadaşlar hepimize.....

arkadaşlar toplanıp meclise gitmeyi bile düşünüyorlar kasımda bizden alınmasın diye lütfen bizde birlik olalım yoksa bi halt olacağı yok gereken yerlere aryalım baskı kuralım bizden alınmazsa oluşacak tepkileri bildirelim

ben ekimde başladım stajyerlik kursumuzda başladı ama

seminerre başlayan bir aRKADAŞIM VAR..

ya arkadaşlar bu sınıfcıların seniner olayı varya bence bunlarıda atayacaklar eger kasım alımı olursa yarın onların seminer sınavı varmış onların kpss sınav sonucu kalan atanamayan oöö yüksek bence bilmiyorum ama kesin onlarda atanırsa bu puan 50-60 dan assagı düşmez ne rezillik ya bu anlamadım kalifiye ögretmeni alma 2 kurs ver onu ögretmen yap yazık yazık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri