bakanlıktan açıklama geldiii:))))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rind-işeyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rind-işeyda
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı

arkadaşlar bakanlıktan yapılan açıklamayı bu linkte bulabilirsiniz: gerekli çalışmaların yürütüldüğü bildirilmiştir.... bilgilerinize

eeee hadi hayırlı olsun ınsallah guzel haberlerın devamı gelır kımse umıdını kaybetmesınn :))

hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar...

arkadaşlar kesin atama olacak çünkü eylül de atanan oööğretmenlerinin hala stajerlikleri başlatılmadı nedeni ise kasım da görev alacak öğretmenlerle birlikte hizmet içi eğitimlere başlamaları sebebi demedi demeyin:3613411xz:

arkadaşlar kesin atama olacak çünkü eylül de atanan oööğretmenlerinin hala stajerlikleri başlatılmadı nedeni ise kasım da görev alacak öğretmenlerle birlikte hizmet içi eğitimlere başlamaları sebebi demedi demeyin:3613411xz:
ssaassrrre

2009 Kasım Öğretmen Ataması var mı yok mu? Israrlı yayınlarımız sonuç verdi. İşte MEB'in cevabı
Memuruz.Net ve öğretmen adaylarının ısrarlı haberleri telefonları sonuç verdi. İşte MEB'in cevabı:

Daha önce basın ve yayın organlarında yer alan "Kasım'da öğretmen ataması yapılacaktır." İfadesine bağlı olarak öğretmen adaylarınca Bakanlığımıza bir çok telefon ve e-posta gibi iletişim araçları ile ulaşılarak bilgi edinmek istenilmektedir.

Bakanlığımız, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı ile bu konuda gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. Konuya ilişkin süreç tamamlandığında Bakanlığımızın internet sayfalarında gerekli açıklama yapılacaktır.

Öğretmen adaylarımızın bilgilerine sunulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

WWW.MEMURUZ.NET

Hayırlısı olur inşallah...nihayet açıklama geldi...

arkadaşım atanan bir iki arkadaşımın stajerlik kursları başladı bir kaç hafta oldu hatta. bende denizlideyim, bu hafta başlayacakmış bizimde, dün meb'e gittim ordan öğrendim.
darısı başınıza inş. hayırlısı ile hayırlı yerlere atanırsınız. atanmak için dua ederken hayırlısı içinde bol bol dua edin...

arkadaslar hızmet ıcı semınerlere gore degerlendırmeyın bu atamadakıler cogu basladı semınere ama kasım atamasıda olunca subat atamasını bekler onlarla baslar ve ınsallah olur atama gelır bır an once hayırlı haberler

bakanlıgın internet sitesinde acıklanacak sonuc deniyo bence alım olmayacak gönlüm olması yönunde ama nede sitede acıkansın bakanın bizzat kendisi acıklama yapar bence alım olcaksa alım olmayacagından site deniyo umarım yanılırım

bakanlıgın internet sitesinde acıklanacak sonuc deniyo bence alım olmayacak gönlüm olması yönunde ama nede sitede acıkansın bakanın bizzat kendisi acıklama yapar bence alım olcaksa alım olmayacagından site deniyo umarım yanılırımhttp://www.mrpeepers.net/video/index.php?page=1

burda yeniyim sosyalci arkadaşım beni güldürdün Allah'da seni güldürsün

Arkadaşlar istanbulda stajerlik için hizmet içi seminer hala başlamadı bilgisi olan varmı ?

arkadaşlar ben boluda yaşıyorum.bızım mahalledkı okulda 3 anasınıfı var grup olarak 2 dınıf daha acılacakmış.sanrm kasım atamasını beklıyorlar.boluda 5 -6 yaş zorunlu bu alınacaklar 5 yasındakıler.hala acık cok fazla.daha bırcok okulda bu böyle.umarım ıyı haberler alırız butn okulöncecıler atanır.

inşallah arkadaşım

arkadaşlar ben boluda yaşıyorum.bızım mahalledkı okulda 3 anasınıfı var grup olarak 2 dınıf daha acılacakmış.sanrm kasım atamasını beklıyorlar.boluda 5 -6 yaş zorunlu bu alınacaklar 5 yasındakıler.hala acık cok fazla.daha bırcok okulda bu böyle.umarım ıyı haberler alırız butn okulöncecıler atanır.
arakadaşım ben boluluyum konya ereğlide yaşıyorum görev nedeniyle bolu deyince biraz heyacanlandım nasıl oralar bende kasım atamasında yazacam inşallah haber almak isterim sizden

hala bi açıklama yokmu yaa

arkadaşlar mersinde hizmet içi eğitim ne zaman başlayacak bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri