Ayni yere hepbİrlİkte hareket edelİm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güllizar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@güllizar
Arkadaşlar birlik dedik dedik ama net bi sonuç alamıyoruz bitürlü.Önerim şudur; PAZARTESİ SABAH HABERLERİNE İRFAN DEĞİRMENCİYE HEPİMİZ MAİL ATALIM.ÇOĞUNLUK OLURSAK MUTLAKA SES GETİRİRİZ.PAZARTESİ İRFAN DEĞİRMENCİ....HADİ BAŞLANGIÇ BURDAN OLSUN.Bide böyle deniyelim.

Nasreddin Hoca'yı bilirsiniz...Fil hikayesini de..Aman gülizar hocam,bu millete güvenip birşeyler yapmaya kalkışmayın,bir de bakmışsınız arkadanızda ahali falan yok..Hazır çıkmışken huzura;kendiniz için bir şey isteyin.Bu siteden bir ''tık'' çıkmaz,vakit kaybınıza yazık...

izmirli35 hocam sabah bize katılın lütfen.Sizin çalışmalarınızı biliyorum.Desteğinizin devamını istiyorum hocam.

niye öle diyosunuz hocam çıkar inş.

izmirli35 hocam belki burda ayrıntıya girmiyo fakat hepimiz adına ciddi çalışmaları var arkadaşlar.Bölüm olarak alanımızın daralmasından duyulan sıkıntıyı,imza yetkisi,tenefüs hakkı,eş tayini,özür durumu,sözleşmeli arkadaşların yerdeğiştirmesindeki daraltmalar gibi konuları mail ve tel. ile gerek bölüm başkanımıza,gerekse YÖK e bildirip görüş aldığını ve ciddi branştaş bir çevresi olduğunu biliyorum.izmirli35 hocamı bir kişi olarak değerlendirmiyorum ben.

tamam ben varım hocam

Arkadaşlar mail atıyosunuz değilmi

Varim burdayim arkadŞalr evd ebayram temzİlİĞ İ var nete gİrsekte sirf maİl atmakİÇİn gİrİyoruz burda deĞİlİz dİye destek olmuyoruz sanmayin ve lÜtfen bİrlİk olalim...................

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri