AYNI RESİMDE 3 FARKLI ATATÜRK...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fyigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
paylaşım için teşekkürler

böyle bir ekinliği ilk defa gördüm çok hoşuma gitti.hiç görmediğim için anlattığınız bölümü tam anlayamadım.mesele geçirme kısmını bu etkinliği en baştan anlatırsanız çok sevinirim. teşekkür ederim çok güzel bir çalışma
ama bana acil lazım sergimze yetiştirecem

çok güzel ve orjinal paylaşımınız için teşekkürler.. kafama son kısmı takıldı, düz yapıştırılan o resime nasıl şeritler halindekini yapıştırıyorsunuz?

Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.Daha önce görmemiştim hoşuma gitti.Fakat çocuklarla birlikte yapmak baya zor olsa gerek.

çok orjinal bir çalışma...çok güzel olmuş;şeritleri resmin üzerine sabitlemek için ne yaptınız peki

çok hoşş :))

harika ..
elleriniz dert görmesin...

paylaşım için tşkler....

Elİnİze SaĞlik Çok GÜzel Ve DeĞİŞİk Bİr ÇaliŞma

Harika bir etkinlik..Benim de aklıma takılan bir şey var.Mukavvaları düz yapıştırdığımız resmin üzerine yapıştırırken sanırım dik yapıştırıyoruz.Sonra resmi değiştirmek istediğimizde bütün şeritleri yanı tarafa yatırıyoruz.Ben böyle anladım doğru mu bilmiyorum.Eğer böyleyese mukavvalarını neyle yapıştırdınız bu kadar sağlan ve bu şeritler yana yatarken yerinde çıkmıyor mu?

hocam etkinliğiniz muhteşem olmuş..yalnız benimde anlayamadığım bölüm arkadaşlarınkiyle aynı..zahmet olmazsa ayrıntılı olarak açıklarmısınız..

Gerçekten çok farklı bir çalışma ben de ilk defa gördüm.Mümkünse nasıl yapıldığını analatabilir misiniz?...

ewt o şeritleri dönebilecek şekilde nası düz mukavvanın üzerine yapıştırdınız?

Ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama benim aklıma gelen resmi strafor gibi bir şeyin üzerinde yapıştırıp dik yapıştırılan resimde pay bırakıp,o payı strafora saplamak,o payı kırarsak yanlara yatabilir mukavva diye düşündüm ama tabi aslı nasıldır bilemiyorum..

ellerinize sağlık ,çok güzel olmuş

ellerine sağlık güzel olmuş..

çoooook güzel olmuş ellerine sağlık

emeğinize sağlık çok güzel olmuş. bende uzun zamandır bu etkinliği arıyordum.teşekkürler

Çok güzel ve emekli bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık.

teşekkürler

çok güzel bir çalışma ama hangi yaş grubuyla yptınız sorabilir miyim? bunu çocuklarla beraber yapmak çok zor değil mi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri