Atatürk üniversitesi öğrencileri ve mezunları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efulim6114
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba arkadaşlar bende yoncalık da okuyupta mezun olanlardanım.Egeli olmama rağmen kar'ı görünce içim sızlıyor.Okuldan ziyade meslek hayatımda öğrendiklerim benim işime daha çok yarıyor.Başarılar arkadaşlar.............

meraba arkadaşım.tabi insan öğretmen olunca daha çok şey öğrenecek:)sana da başarılar

slm arkadaşlar ben 2004 gündüz mezunuyum adım ali arkadaşlar 2004 gündüz mezunları adınızı açık yazında haberleşelim. hocalara ve derslere gelince dersimize giren 10 hoca varsa 8 tanesi birşey ögretmedi fen- matemetik- beden egitimi - resim- drama- vs. vs. arkadaşlarda adını söylemiş bazı hocalar vardı semra hoca zeki hoca falan onlar derslerini içeriğine göre anlatıyordu birde çocuk edebiyatı lokman hoca diğerleri çokta birşey öğretmediler ve yetersiz birer öğretmen olarak göreve başladık maalesef.

bunu bilincinde olmakda güzel bir davranış.söylediğiniz hocalar derslerimize giriyor,gerçektende alınacak çok şey var onlarda.ben daha mezun olmadım seneye inşallah.size başarılar dilerim.

ooooo Ali hoşgeldin.Ben sınıfın en zayıfı Nuran.Nerde görevdesin

ben memleketimdeyim.Bitlis /ahlatta.kahramanmaraşta bizden baya kişi var galiba.ekledim msnni.görüşürüz.kib

mrhabalar,ben de 2003 mezunuyum.
gmail gurubu oluşturdum 2-3 arkadaşın dışında ilgi gösteren olmadı.diğer arkadaşları özellkle bekliyorum.
2003 mezunu arkadaşlarla da iletişime geçmeyi,maziyi derhatır etmeyi çok istiyorum.

Ortak Sen Kayit Olursunda Biz Ilgi Göstermezmiyiz. Ben Batmandan Muhammed.2003 Mezunlarindan

sağolasın ortak zaten senden başka vefalı yok herhalde
hepsi vefasz çıktı
ben izmirdeyim
keyif hoşe

2003 erzurum mezunuyum arkadaşlardan haber almak istiyorum ama kimseye ulaşamıyorum. hepinizden haberle bekliyorum.

efuli arkadaş. merak etme bende burdayım. 2003 ri bekliyorum

slm gülsun çalganı tanıyan varmı 2007 mezunu varsa lütfen yazarmısınız lise arkadaşıma ulaşmak istiyorum yardımcı olusanız sevinirim

2oo7 mezunuyum. ewt gülsun sınıf arkadaşımdı

2003 mezunu tatldesiiz anladıkda. boş durmayın . 2003 lüler bekliyorumm. ortak sende gel.

ben de erzurumda okuyorum . aynı zamanda erzurumluyum. ben erzurum u çok seviyorum ve yoncalık benm için çok değerli. son sınıfa geçtim ve bu beni çok üzüyor, seneye öğrenciliğin bitiyor olması :( yeni başlayanlara heveslenmiyor değilim. arkadaşlarımı da okulumu da hocalarımı da çok özleyeceğimi düşünüyorum.

arkrdaslar bende 3. sınıftayım yapmayın ya üniversitemizi o kadar da kötülemeyin tabiki hersey ogretmen oldugunda tecrübeyle ögrenılıyor

mrb ali ve nuran'a sevgiler ben E.TİLKİ şimdi rize de görev yapıyorum .size göreviniz de başarılar.görüşürüz inşallah

mrb.hayırlı olsun görevin,hosaf mı desem emine mi:)

mrb ali, emine ve nuran sizleri burada görmek çok güzel ben murat şu an erzurumun hınıs ilçesindeyim.

ben uzun zamandır giremiyordum bu siteye ama kavga hep aynı...değişiklik yok..çok şey kaybetmemişim:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri